Трансфер фактор и артрит

Трансфер фактор
05.07.2017 / 11:27

Mоята 15 годишна дъщеря е с диагноза ювенилен артрит от единадесетгодишна. Преди диагнозата тя беше с подут и изключително болезнен палец. Това продължи известно време преди да го покаже на майка си. Когато разгледах ставите й и видях тяхното състояние, сърцето ми се сви. Разбрах веднага, че е артрит.

Майка й незабавно я заведе при нашия педиатър, който потвърди диагнозата и я насочи към детски ревматолог в Университета на Юта. Има по-малко от петдесет такива специалисти в Съединените щати. Той също потвърди диагнозата и предложи да даде на дъщеря ни много мощно противовъзпалително лекарство. Страничните ефекти на това лекарство при възрастни са големи - представете си как щеше да се орази на единайсетгодиншната ни дъщеря?

Консултирах се с друг педиатър, който е използвал трансфер фактор за пациентите си. Той предложи да се даде шест капсули на ден плюс капсула от специален продукт, който също се произвежда от 4Life. Следна шест седмици дъщеря ни беше без болка, подуването бе драстично намаляво. Е, тя е тийнейджър и сега не е толкова усърдна при вземането на Трансфер фактор по плана, който бяхме изготвили за нейните години. Понякога тя получава леко подуване и случаен пристъп на болка в палеца си, и от време на време, една от нейните коленни стави леко се подува след енергични упражнения. И все пак, подобрението е забележително и очевидно, без груба лекарствена терапия.

Тя планира да се включи във волейболния отбор следващата пролет и иска да тренира тенис. През зимата тя кара сноубордове и няма проблем при възстановяването след това. Нямате представа колко благодарни сме аз и жена ми на трансфер фактор. Аз се запознах с него в продължение на 8 години и резултатите са повече от грандиозни.

 
 

Copyright © 2008-2018 4LIFE Transfer factor-Bulgaria | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Людмила Калъпчиева | Програмиране и SEO от Христо Друмев