При какви заболявания може и трябва да се използват ТФ.

Трансфер Фактор
17.05.2018 / 14:20

Какви резултати и колко скоро може да се очакват

 

Трансфер Факторите – това са молекулите на имунната памет, които се явяват организатори и настройчици работата на имунната система. С използването на ТФ, лекарят не лекува болестта, а болния. Преминава от общото – към частното. Затова в методическо писмо от МЗ на РФ, методът на работа с ТФ е наречен 'имунна рехабилитация'.

 

Не трябва да противопоставяме този метод на специфичния, общоприет от конвенционалната медицина. Методическо писмо от МЗ на РФ препоръчва, на лекарите да използват метода имунна рехабилитация с помощта, на ТФ при подготовка към общоприетото лечение, по време на неговото провеждане и след него.

 

Особеността се състои в това, че приемането на препарата ТФ се явява много тънък регулатор, на имунната система, дотолкова се увеличават нейните възможности, че именно нейната работа, често става основен и решаващ фактор при лечението, на много заболявания, особено тези, при които има патогенно лечение, каквото в действителност, никога преди не са имали!

 

Лекарят започва базисна терапия с приемането на Трансфер Фактори и едва след това се наблюдава процес, на формиране и развитие, на имунен отговор, прави се извод за целесъобразността и мащаба, на специфичното или симптоматичното лечение.

 

При лекарят се появява възможност да следва природата и да действа съгласувано с имунната система, а не за нея. Такъв подход позволява да се получат резултати, които преди са били недостижими.

 

Интересно е, че след провеждане на имунна рехабилитация, с помощта на ТФ, прекрасно започват да работят тези лекрства, които успешно са се използвали преди 20-30 години, но след това са престанали да ги приемат, защото лекарите са ги описвали като слаби и недаващи ефект при новите условия.

 

На фона на приведеният порядък в имунната система – те отлично работят, прекрасно заменят скъпи и опасни лекарства от новото поколение!

 

Но, ако лекарите не видят перспектива в общоприетото лечение – Трансфер Факторите, в съчетание със силни антиоксиданти и растителни комплекси, става метода на 'последната надежда'. В краен случай се дава възможност да се постигне по-продължителна ремисия.

 

Скъпи приятели! Още веднъж напомняме, че да се занимаваме със собственото си оздравяване, с помощта на Трансфер Фактори може да го правим самостоятелно и колкото е необходимо, но ще бъде от полза, при използването за лечение на сериозни заболявания само под лекарско наблюдение.

Тъй като нито по доза, нито по възраст, нито по продължителност на приема има органичение, но лекаря може да назначи много по-големи дози, отколкото профилактичните, които са указани на опаковката.

От всекидневната практика се е родила формулата: 3-6 капсули различни ТФ на ден – това е профилактика, 6-12 капсули на ден – лечение, 12-15-20 и повече капсули на ден – това е спасяване на болен, реанимация.

 

Преди да говорим за възможностите при използването на Трансфер Факторите, при лечението на различни заболявания, ние бихме искали още един път да изразим нашата дълбока признателност, към нашите забележителни учени. Учени, които не само са провеждали научни изследвания, но и са могли със своите научни публикации, публични речи и със своя авторитет да сведат до огромен брой хора същността на това чудо, на природата – Трансфер Факторите.

 

Нашата дълбока благодарност и признателност:

Академик РАМН А. А. Воробьов – Москва

д.м.н. Н. В. Карбишева – Барнаул

д.х.н. В. А. Дадали – Санкт Петербург

д.м.н. Г. М. Летифов – Ростов

д.м.н. Е. А. Оганова – Санкт Петербург

д.м.н. О. Н. Смирнова – Санкт Петербург

д.м.н. Е. А. Турова – Москва

д.м.н В. Ф. Лапшин – Киев

д.м.н. Г. Н. Дранник – Киев

д.м.н. В. Ф. Нагорна – Одеса

д.м.н. И. Г. Цой – Казахстан

д.м.н. А. Я. Чижов – Москва

д.м.н. А. Г. Боковом – Москва

д.м.н. С. Н. Бахарев – Москва

 

Особена благодарност за консултациите и разясненията искам да изразя към:

д.м.н. професор Н. В. Карбишева – Барнаул

к.м.н. В. В. Леоненко – Иркутск

к.м.н. Д. Н. Стрункин – Новосибиркс

к.м.н. Г. П. Стрелцова – Новосибирск

лекар-онколог С. А. Замятко – Барнаул

 
 

Copyright © 2008-2018 4LIFE Transfer factor-Bulgaria | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Людмила Калъпчиева | Програмиране и SEO от Христо Друмев