ОТЗИВ: ТФ се справи с алергията, грипа и сезонните простуди

ТФ Класик
06.12.2017 / 10:41

Имам дъщеря на 3 години и 9 месеца. Тя тръгна на детска градина на 2 години и 5 месец. Бях подготвена, че ще боледува, но не съм си представяла, че ще ходи на градина по 3-4 дни в месеца. Непрекъснати сополи, кашлица, инхалатори, антибиотици, сиропи и т.н. Но това не беше всичко. Появи се и алергия, която се проявяваше с обрив по цялото тяло и задушаваща кашлица през нощта.

Моя позната ми препоръча Трансфер Фактор Класик. Започнах да й давам по 1 капсула на ден сутрин на гладно. След няколко дни започна влошаване на алергията и аз си помислих, че е от Трансфер Фактора. След консултация и кратко прекъсване на приема отново започннахме да взимаме от ТФ. Дъщеря ми тръгна на детска градина и ходи в продължение на 4 месеца без прекъсване. В периодите на грипни епидемии в групата се появяваха признаци, като лека хрема и кашлица. В тези моменти увеличавах дозата на 2 капсули дневно ТФ Класик за 2-3 дни и всички симптоми изчезнаха без никакви други лекарства. Алергията също изчезна.

Наистина продуктите са скъпи, но предпочитам да дам пари за нещо ефикасно и безвредно, отколкото да се въртя в омагьосания кръг на антибиотиците.

 

Л.М.

София

 
 

Copyright © 2008-2018 4LIFE Transfer factor-Bulgaria | RSS емисия | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Людмила Калъпчиева | Програмиране и SEO от Христо Друмев