Използването на трансфер фактор при атеросклероза, коронарна болест на сърцето, инфаркт на миокарда, ангина пекторис, хипертония

ТФ Кардио
26.02.2018 / 12:37

Последните проучвания дават неоспорими доказателства, че атеросклерозата е от инфекциозно естество. Появата и изострянето на ангина пекторис например е свързана с възпаление на коронарната система. Същите тези причини се дължи на появата и развитието на много други патологии сърдечно-съдови, исхемична болест на сърцето, инфаркт на миокарда и т.н. Руски кардиолози с голям научен и практически опит, отбелязаха много добри резултати при използването на Трансфер Фактор, особено ТФ Плюс за всички заболявания на сърдечно-съдовата система. Налице е подобрена памет, зрение, слух, мозъчната дейност, стабилизирането и нормализирането на налягането при хипертония.

 

Те препоръчват Трансфер Фактор Плюс за всички, които са над 40-годишна възраст. Резултатите при нарушения на сърдечния ритъм са поразителни. Още след 2-3 седмици прием на ТФ Плюс, а след това и на ТФ Кардио сърцето влиза в ритъм. Пациентите, които редовно използват ТФ просто забравят за този проблем - аритмията.

 

Профилактичният прием след достигане на добро здравословно състоянние не е в много голяма тежест за бюджета на семейството. Може да се приема ТФ през ден или два, но главното е да се приема системно.

 

При стенокардии използването на Трансфер Фактор води до значителни подобрения в здравето. Резултати се получават след 2-3 месеца в зависимост от сериозността на проблема и дозировката на ТФ, но също така намалява степента на стеснение на съдовете до пълното изчезване на ангина пекторис! Това е голяма изненада, особено за лекарите.

 

В началото беше трудно да се повярва в реалността на тези явления. В руската практика вече е известно за редица случаи, когато на пациентите са отменени планираните операции за коронарен артериален байпас, защото холестеролните плаки в съдовете стават незначителни.

Има основание да се смята, че ако се образуват холестеролни плаки в съдовете, имунната система също трябва да ги разпознае и унищожи! След получаване на информацията от Трансфер Фактора имунната система започва да работи "както трябва" и да събаря плаките. При нарушения на сърдечния ритъм (аритмия)приемането на Трансфер Фактор дава много бързи резултати, в рамките на 1-3 седмици. След това - превантивен редовен прием за подобряването на състоянието на целия организъм. При други видове нарушения на сърдечния ритъм ТФ може да не доведе до толкова бърз резултат, но в рамките на 2-3 месеца положителната тенденция е задължителна! За по-добри резултати трябва да добавите и ТФ Кардио.

 

Препоръчваме следната схема:

1-ви месец - ТФ Плюс 2-3 капсули 3 пъти на ден (в зависимост от тежестта на заболяването)

2-ри месец - ТФ Плюс 3-5 капсули на ден, добавете ТФ Три-фактор Адвандс 2 капсули на ден.

ТФ Плюс 2 капсули на ден за по-дълъг период от време + ТФ Кардио 2/4 капсули на ден.

 
 

Copyright © 2008-2018 4LIFE Transfer factor-Bulgaria | RSS емисия | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Людмила Калъпчиева | Програмиране и SEO от Христо Друмев