Основни принципи за използването на Трансфер Фактор

Трансфер Фактор
02.01.2018 / 14:10

Трансфер Фактор е съвместим с всички видове добавки и лекарства. Трансфер Фактор се използва в допълнение към съществуващо лечение за широко приложение в медицинската практика като имунорехабилитиращ агент за различни заболявания, който значително увеличава благоприятния резултат от лечението и свежда до минимум неблагоприятните въздействия върху организма.

Трансфер Фактор е инструмент, който възстановява нормалното функциониране на имунната система и не е лекарство за конкретно заболяване. Именно имунната система възстановяваща своята способност да разпознава и унищожава всички патогени, сама диагностицира болестта и активира лечебния процес. С други думи Трансфер Фактор възстановява способността на организма за самодиагностика и самолечение.

 

Общи препоръки:

1. Приемайте Трансфер Фактор по време на хранене.

2. Ако не можете да преглъщате капсулите, изсипете съдържанието на капсулата и я приемайте под формата на прах.

3. Когато за първи път се използва Трансфер Фактор трябва да се премине през подготвителна програма.

4. Продължителността на използването на програмите за прием на Трансфер Фактор за възстановяване на имунитета в различни заболявания е 9 месеца или повече. Оздравителния ефект обикновено се появява след три месеца употреба. За да се постигне биологично подмладяване приемайте Трансфер Фактор непрекъснато.

 

Подготвителна програма

Препоръчва се, като задължително обучение на тялото, преди започване на каквато и програма за прием на Трансфер Фактор. Назначаване на подготвителната програма е с цел да се намали алергичната реакция и активност на евентуални автоимунни процеси в организма, което позволява да се намали значително вероятността от индивидуална непоносимост на компонентите на комплексните продукти Трансфер Фактор, включително фитокомпоненти, естествени витамини и минерали.

 
 

Copyright © 2008-2018 4LIFE Transfer factor-Bulgaria | RSS емисия | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Людмила Калъпчиева | Програмиране и SEO от Христо Друмев