Добрият имунитет е израз на вътрешна и външна хармония

Трансфер Фактор
28.05.2018 / 09:34

Добрият имунитет е израз на вътрешна и външна хармония. Веднъж нарушен, се изискват мъдрост и постоянство в усилията, за да се изгради наново. Поддържането на добър имунен статус предотвратява нуждата от чест прием на антибиотици и също така при необходимост от антибитично лечение дава възможност на медикаментите да осъществят своето действие пълно и ефикасно.

Ако възрастните боледуват средно два пъти в годината, то децата в ранна детска възраст се разболяват 6-8 пъти годишно или повече, показват статистиките. Наличието на повтарящи се инфекции се обуславя не само от възрастта, но и от годишните сезони, от фактори като често излагане на цигарен дим, от наличие на хронични заболявания и др.

Честите, повтарящи се заболявания на горните дихателни пътища са сериозно предизвикателство пред родителите на малки деца, посещаващи ясла, детска градина, предучилищни занятия. Независимо от факта, че повечето преминават без усложнения, те причиняват влошаване на общото състояние, ограничават ежедневните активности на детето и водят до отслабване на имунитета, вследствие на което може да се стигне и до възникване на хронични възпалителни процеси на дихателната система.

В същото време нови данни сочат сериозните проблеми, пред които се изправяме при неправилна или прекомерна употреба на антибиотици. Те могат да окажат разрушаващ и разстройващ ефект върху микробиома, с което причиняват усложнения и развитие на широко разпространени хронични заболявания като затлъстяване, диабет и рак. Скорошно проучване разкри и съществуващата връзка между ранното прилагане на антибиотично лечение при новородени и поява на наднормено тегло в по-късна възраст.

През последните 30 години няма напредък в създаването на нови антибиотици. А с нарастващата резистентност към тях, идва и необходимостта от промяна в мисленето. Вместо да продължаваме да търсим нови начини за унищожаване на патогенните бактерии и микроорганизми, трябва да знаем как да помагаме на организма сам да се пребори с тях.

Всяко дете се ражда с незряла имунна система. Децата бавно развиват имунитета си, борейки се с редица бактерии, вируси и други микроорганизми. Ето защо много педиатри приемат боледуването от настинки, грип и ушни инфекции до шест пъти годишно като нормално.

Най-подходящ за укрепване на имунитета на децата и Трансфер Фактор Класик.

http://www.transferfactor-bg.com/tf-classic.php

Трансфер Фактор оказва положително влияние върху почти всяка част от тялото, бори се със стреса и някои алергии, засилва костната тъкан и увеличава енергията на вашето дете през месеците на смяна на сезоните. Той е една възможност не само да се подкрепи вродената имунна система, но също така и да се активира и ръководи работата й в правилната посока на придобития имунитет. Активността на имунните клетки се увеличава с 204% в рамките на един ден след първата доза. Преди да ползвате ТФ за деца по-добре е да се консултирате с лекар, тъй като дозата зависи от възрастта. До три годиншна възраст трябва да се приема по 1 капсула на ден, а след три години се увеличава до две или три капсули на ден. В началото на приемане на ТФ може да се увеличи телесната температура. Това говори за стартирането и активната работа на имунната система, както и за развитието на интерферон и имуноглобулини. Не е желателно да спирате приема! Необходимо е да се увеличи приема на чиста вода за по-ефективното изчистване на тялото от отмиращата инфекция и за поддържане на метаболитните процеси в клетките на желаното ниво.

Приема на важни витамини А, В, С, D, Е е изключително важно, тъй като липсата на тях води до много нарушения, вследствие на което действието на ТФ може да не е достатъчно ефективно. Преди да дадете ТФ трябва да се уверите, че чревната микрофлора на детето е нормална, тъй като ще се осигури нормална и пълна абсорбция на ТФ в кръвта.

Предназначение на ТФ: За изравняване на имунния фон, за контрол и превенция на бактериални, вирусни, гъбични инфекции, паразитни заболявания, злокачествени тумори, автоимунни, алергични и ендокринни нарушения; първични и вторични имунодефицити. ТФ повишава активността на естествените клетки убийци.

Предозирането на Трансфер Фактор е невъзможно! При прием на по-високи дози, излишъкът се използва от организма като аминокиселина в биохимичния синтез на протеини. Не са разкрити никакви странични ефекти или токсични дози за 60 години изследвания на ТФ.

 
 

Copyright © 2008-2018 4LIFE Transfer factor-Bulgaria | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Людмила Калъпчиева | Програмиране и SEO от Христо Друмев