Резултати: Трансфер Фактор срещу напреднал рак

Трансфер Фактор
21.11.2017 / 08:00

Източник: Journal of Cancer, No. 37 (1), pp. 90-97. Автори: Vetto RM, Burger DR.

 

В това проучване, изследователите изследванли хипотезата, че с помощта на Трансферн Фактор може да стимулира клетъчно-медиирания имунитет на пациенти с рак, по отношение на тумор специфични антигени (вещества, отделяни от тумори). С други думи, експертите се питат дали тялото на човек може да работи срещу тумор, който расте в него, забавяйки неговия растеж или дори да причинява намаляване на патологичния фокус по размер.

 

Тридесет и пет пациенти с напреднал рак, които не подлежат на "официално" лечение, получават Трансферн Фактор. Един пациент има намаление на размера на тумора, 14 души са имали метастазивен растеж и 14 пациенти съобщават за намаляване на болката, причинена от заболяването.

 

Клиничното подобрение при пациентите е придружено от повишаване на реактивността на организма по отношение на туморните антигени (пациентите са претърпели съответни кожни изследвания). Анализите показват, че организмът на хора, приемащи Трансферн Фактор, възприема тумора като нещо чуждо и се опитва да се бори с него. Намаляването на симптомите и промените в имунитета показват, че под влияние на Трансферн Фактор тялото започва да се съпротивлява на болестта.

 

 
 

Copyright © 2008-2018 4LIFE Transfer factor-Bulgaria | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Людмила Калъпчиева | Програмиране и SEO от Христо Друмев