Въпроси и отговори за Трансфер Фактор - част 2

Трансфер Фактор
29.11.2017 / 07:21

КОЙ ТРЯБВА ДА ПРИЕМАТ ТРАНСФЕР ФАКТОР?

Всеки, който иска да подобри функцията на имунната система, трябва да приема Трансфер Фактор.

МОГАТ ЛИ БРЕМЕНИТЕ ЖЕНИ ДА ПРИЕМАТ ТРАНСФЕР ФАКТОР?

Досега не е имало информация за наличието на нежелани реакции, когато бременни жени приемат Трансфер фактор. Но също така, както при всяка хранителна добавка, бременната жена трябва първо да се консултира с лекар.

МОЖЕ ЛИ ДА ДАВАТЕ ТРАНСФЕР ФАКТОР НА БЕБЕТО?

Трансфер факторите на молекули създадени от природата за новородени. Няма възрастови ограничения при назначаване на Трансфер Фактор при кърмачета.

ЗАЩО ТРЯБВА ДА ПРИЕМАМЕ ТРАНСФЕР ФАКТОР, АКО ВЕЧЕ СМЕ ПОЛУЧИЛИ ИМУННАТА ИНФОРМАЦИЯ В РАННА ДЕТСКА ВЪЗРАСТ?

Трансфер факторите, които бебето получава от майката, спомагат за обучението и укрепването на слабо развитата имунна система, за да издържат влиянията на околната среда. Въпреки това, в момента, както никога досега, човешкото тяло е подложено на различни вредни фактори. В допълнение, в резултат на промените свързани с възрастта имунната система на човека постепенно отслабва. Укрепването на имунната система може да бъде решаващ фактор за поддържането на човешкото здраве.

КАК ДА ДАВАТЕ ТРАНСФЕР ФАКТОР НА БЕБЕТА И ДЕЦА, КОИТО НЕ МОГАТ ДА ПРИЕМАТ КАПСУЛИТЕ?

Няма нужда да давате на бебета капсула. Капсулите лесно се отварят, съдържанието им се излива и се смесва с млечна смес или пюре.

КАКВА Е П РАЗЛИКАТА МЕЖДУ ТРАНСФЕР ФАКТОР И ТРАНСФЕР ФАКТОР ПЛЮС?

Трансфер Фактор балансира имунната система. Трансфер факторите играят ролята на инструктор по отношение на различни специализирани клетки на имунната система. Те помагат на имунната система да разпознава и да се бори с външните врагове. Трансфер факторите са имуномодулатори, т.е. те поддържат нормалното функциониране на имунната система, поради наличието в тях на индуктори, антиген специфични и супресори .Трансфер Фактор Плюс съдържа Transfer Factor XF, допълнителни съставки, които могат да стимулират имунната система.

ИМА ЛИ РАЗЛИКА МЕЖДУ ТРАНСФЕР ФАКТОР КОЙТО СЕ ПРИЕМА ЧРЕЗ ИНЖЕКТИРАНЕ И ЧРЕЗ КАПСУЛИ?

Трансфер фактори чрез инжекции се произвеждат от кръв, докато трансфер факторите за вътрешно потребление се произвеждат от коластра. Независимо от начина на приложение (инжектиране или поглъщане), трансфер факторите запазват своята активност и имат приблизително същата ефикасност.Положителния ефект на пероралния прием на Трансфер Фактор позволява да се използва продукта без дневни неудобства, свързани с инжекции, както и е по-сигурно.

 

ЩЕ МИ ПОМОГНЕ ЛИ ТРАНСФЕР ФАКТОР ПРИ МОЕТО ЗАБОЛЯВАНЕ?

Продуктите на компанията, съдържащи трансфер фактор, са предназначени да поддържат нормалната функция на имунната система, основен компонент на цялостното човешко здраве. Научно е доказано, че съществува тясна връзка между състоянието на нашата имунна система и нашите адаптивни резерви, които ни помагат да поддържаме здравето си. Намаленият имунитет води до развитието на много широко разпространени заболявания. Силната имунна система ще помогне да се предотврати развитието на болести и да се възстанови здравето.

КАК СЕ ОТРАЗЯВА НА ТРАНСФЕР ФАКТОР ТЕМПЕРАТУРАТА?

Трансфер факторите остават активни по време на процеса на пастьоризация. Независимо от това се препоръчва съхраняването на продукти с трансфер фактори на хладно сухо място.

ПОДСЛАДИТЕЛИ В PRO-TF - КОЛКО СА БЕЗОПАСНИ?

PRO-TF съдържа 2 подсладители: сукралоза и калиев ацесулфам.

Сукралоза - е сравнително нов високо интензивен, топлинно стабилен подсладител, разработен от британската компания «Tate & Lyle» през 1976 г., който е 600 пъти по-сладък от захарта и може да се използва в голямо разнообразие от продукти. Подсладителите на основата на сукралоза имат приятна сладост, вкусът им е неразличим от вкуса на захарта, те се разтварят добре във вода. Голям плюс на сукралозата е стабилността при термична обработка (пастьоризация и стерилизация, използвани при производството на консервиране).

Безопасността на консумацията на продукти на базата на сукралоза се доказва от повече от 110 теста, провеждани от 15 водещи световни научни центъра.

Резултатите от тези проучвания бяха разгледани от Американската администрация по храните и лекарствата (FDA), както и от други международни здравни органи. В резултат на това дневната консумация на сукралоза в напитките и храните е одобрена от Световната здравна организация. Експертите твърдят, че използването на този подсладител е безопасно не само за обичайния контингент, но и за бременни жени, деца от по-млада възрастова група и пациенти с диабет.

Освен това, екологичните проучвания показват, че сукралозата напълно се разлага биологично и не е токсична за рибите и водните организми.

По този начин съвременните специалисти по хранене считат, че сукралозата е един от най-безопасните подсладители. Това е единствената "изкуствена захар", която е избягала от обвиненията за канцерогенност.

Окончателното решение на лекарите, че е вредно или полезно ацесулфам калий, все още не съществува, но веществото не се абсорбира от тялото и се отделя чрез бъбреците доста бързо. E950 се счита условно за безопасен, положителните аспекти на калиевия ацесулфам върху човешкото тяло е че няма намеса в обмяната на веществата и че веществото не уврежда зъбния емайл и води до зъбен кариес.

СЗО е определила максималната допустима доза дневен прием на калиев ацесулфам, който е 15 mg / kg човешко телесно тегло.

Съдържанието на калиев ацесулфам в PRO-TF не надвишава допустимата норма.

 

 
 

Copyright © 2008-2019 4LIFE Transfer factor-Bulgaria | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Людмила Калъпчиева | Програмиране и SEO от Христо Друмев