Комплект "Оптимално здраве"

Трансфер Фактор Плюс
04.01.2018 / 07:58

Следвате философията на здравословен начин на живот? Искате ли да бъдете здрави, да живеете по-дълго и да се радвате на живота? Намирате ли се по пътя на формирането на новия ви начин на живот - живот в уелнес стил?

 

Добавете към живота си ежедневната употреба на пакета "Оптимално здраве" и го въведете на ново, по-високо качество.

 

PRO-TF е ежедневен източник на качествен протеин. Протеинът е един от най-важните елементи на храненето. Ние сме изцяло съставени от протеини: мускули, черен дроб, сърце, нервни клетки, кръв, бели дробове, мозък, кожа, нокти, коса - всичко е протеин. Белтъкът помага на тялото да остане тонизирано. Искате ли мускулите да бъдат еластични, кожата и косата еластични, меки и копринени? Яжте протеин. Лесният начин да получите необходимото количество протеин е да консумирате протеинов шейк. Всяка порция PRO-TF осигурява 10 грама най-ефективния протеин подобрява обмяната на веществата, стимулира изгарянето на калории безопасно намалява мазнините помага възстановяване след тренировка, поддържа имунната система, осигурява на организма повече от 4900 мг незаменими аминокиселини (ЕАА) и над 2350 мг аминокиселини с разклонена верига (BCAA), повишава мускулния растеж с 74% и стимулира изгарянето на мазнини до 464%. Суроватъчният протеин PRO-TF е естествен революционен продукт, който може да помогне на всеки да постигне целта си.

 

Трансфер Фактор Плюс - мощна подкрепа за вашия имунитет. Ако целта ви е дълъг, активен и щастлив живот, несъмнено вашият избор е в полза на Трансфер Фактор Плюс. В основата на продукта е Трансфер Фактор, който учи имунните клетки на организма и помага на имунната система ефективно да разпознава, да отговори на потенциалните заплахи за здравето и да ги запомня. Патентована смес от растителни компоненти кордицепс, шийтаке, майтаке, инозитол хексафосфат, екстракт от маслинови листа и др., осигурява необходимите за тялото фитонутриенти. Трансфер Фактор Плюс ще ви помогне да се запази здравето на имунната система, да се адаптира бързо по време на продължителнен физически и психически стрес, увеличава енергията, издръжливостта и производителността, помага при полети и пътувания на дълги разстояния, увеличава сексуалността, помага за подмладяване на организма. Не забравяйте, че имунната система е ключът към вашето здраве.

 

Най-добрият подарък за вас е "Оптимално здраве".

Още снимки от новината

PRO-TF

 

 
 

Copyright © 2008-2019 4LIFE Transfer factor-Bulgaria | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Людмила Калъпчиева | Програмиране и SEO от Христо Друмев