Симптомите, възприемани като нежелани (отрицателни) ефекти при приемане на Трансфер Фактор

Трансфер Фактор
08.01.2018 / 11:45

/Препис на речта на интернет конференция на 16 март 2013 г./

 

1. Най-поразително е влошаването на хроничните инфекции.

Хроничната инфекция е нестабилен баланс между макроорганизми и

микроорганизми. Микроорганизмът се имплантира в орган и "седи" там, но организмът не му позволява да надига глава. Но силата на имунната система да се справи с всички врагове може да не е достатъчна. Следователно, при най-малкото намаляване на имунитета може да има обостряне на хроничната инфекция.

Какво се случва, когато човек започне да приема ТФ? Имунната система "се оглежда" наоколо, сканира тялото, намира врага и с този враг започва военни операции - идва влошаване. Започва утежняване, през което е необходимо да "преминем", защото чрез обострянето започва възстановяване, т.е. "изхвърля се" врага от тялото. Ако не се предупреди пациентаq ще има отрицателна реакция: "Аз се чувствах по-зле, отколкото преди да вземам ТФ".

Необходимо е да се знае, че ТФ произвежда в тялото общо почистване.

 

Симптоми на обостряне

2. Феноменът на автоинтоксикацията е самоотравяне на тялото:

а) масова смърт на микроорганизми - голямо "освобождаване" на бактериални ендотоксини.

Бактериите умират все повече, колкото по-висока е дозата на ТФ ;

б) смъртта на собствените клетки на тялото, тъй като имунната система премахва не само микроорганизмите, но и собствените клетки - болни, променени, мутирали, отслабени, стари, лошо работещи, ракови и др.;

в) освобождават се отрови от собствените "депа". Когато нашите изходни системи не се се справят с прекомерните количества отрови, тялото започва да "пакетира" отровите в "депата".

Едно от тях е мастната тъкан. ТФ Глюкоуч и ТФ Кардио активират метаболизма, а ако пациентът поддържа "курс" за отслабване, спазва диета - токсините се свобождават. Повишеният апетит е сигнал за интоксикация.

3. Временно повишаване на алергичните реакции.

При автоимунни и алергични заболявания, ние използваме ТФ Класик. Ако приемем

незабавно големи дози, тогава може да има само временно увеличение на алергичните реакции. Ето защо:

- да не се отменят препаратите, предписани от алерголог;

- винаги съхранявайте в готовност стероидни препарати. В случай, че се получат някои неуправляеми алергични реакции, трябва да се предприемат спешни мерки. Препоръчително е да имате комуникация с лекар.

 

4. Декомпенсация с твърде бърз ефект

ТФ Глюкоуч намалява нивата на кръвната захар. При интензивното му приемане организмът свикнал с високи нива на кръвна захар, няма време да се коригира. Може да има замаяност, тремор, ужасно усещане за глад, "смучене в стомаха". Тук е необходимо:

а) де се предупреди пациента за това;

б) да отидете до желаната доза много постепенно;

в) непрекъснато да се следи кръвната захар!

г) в никакъв случай не трябва да се спират предписаните от ендокринолог лекарства.

ТФ Глюкоуч плавно ще нормализира кръвната захар и хипогликемичните лекарства (синтетични и действащи целенасочено) ще понижат захарта под нормалното. Ето защо е необходим постоянен мониторинг на кръвната захар! Само в този случай в бъдеще ще бъде възможно постепенно да се намали дозата на хипогликемичните лекарства за предотвратяване на хипогликемията.

Аналогично е и приемането на ТФ Кардио. При постоянно приемане е необходимо постоянен контрол на кръвното налягане.

5. Негативно отношение в пациента може да се появи, когато прекалено рано спира да приема ТФ и след това получи обостряне или дори влошаване. Ето защо е необходимо приема на ТФ да продължи минимум 3 месеца, за предпочитане 6 или дори по-добре 9-12 месеца. Има изявления: "Цял живот ли трябва да пия ТФ Кардио?" Отговор: "Вашият лекар назначава ли ви лекарства за един месец? Дават ли ви гаранция за понижаване на кръвното налягане? И колко нежелани лекарствени реакции могат да настъпят! Да, бих предпочел да приемам ТФ Кардио през целия си живот, отколкото тази "химия", която гарантирано "ще ме доведе до гроба" за 10-15 години! ".

Трябва също така да се отбележи, че приемането на ТФ Глюкоуч и ТФ Кардио е по-ефективно, когато промените начина си на живот, диетата и т.н.

 

6. "Когато пациентът се "лекува" не е това, което той иска"

Пример. Една жена с миома на матката приемала 2 месеца ТФ, а миомата си останала.

В същото време тази жена през тези два зимни месеца не се разболяла от грипа, косата започнала да расте по-добре, кръвното налягане се нормализирало, изчезнала болката в сърцето. Но тя чакаше резултата върху миомата, а тук

бързият ефект не е настъпил. Трябва да се покаже, че ТФ работи и в други направления, което се смята за по-важно.

Искахме да излекуваме миомата. Имунната система, след получаване на ТФ,

"се огледа наоколо" и си помисли, че преди миомата тя има по-сериозни врагове, с които трябва да се справи.

Или може да се появят херпеси по устните след прием на ТФ. Някои хора могат да го приемат, като отрицателен ефект от приемането на ТФ. Необходимо е пациентът да се въоражи с търпение и да разбере че тече процесът на изцеление чрез обостряне.

 

7. Онкология

При тумори на яйчника, червата, т.е. за всички тумори, които имат "изход" навън, може за се получи незначително кървене. Туморите съдържат много кръвоносни съдове и когато резорбцията на тумора започва с приемането на ТФ се получава леко кървене. Необходимо е да се обясни, че това е нормално.

 

8. "Когато се хващаме за ТФ, като последна сламка"

В някои случаи съществува "точка без връщане назад", когато болеста е напреднала толкова много, че вече не е възможно да се излекува, тялото е изчерпало всичките си резерви. Това са болести в крайна фаза и чудеса тук не се очакват. В тези случаи е по-добре да не се предлага ТФ на пациента (или неговите роднини).

Възможно е тежко болен пациент да започне да приема ТФ и да умре три дни по-късно. А те ще кажат, че е починал от ТФ.

 

С оглед на гореизложеното:

Предотвратяване на нежелани реакции при приемане на TF.

По принцип се свежда до почистване на тялото, защото основното нещо е интоксикация и обостряне на съществуващите инфекции. Отровите се екскретират с изпражнения, урина, пот, издишан въздух, както и чрез слуз и слюнка. До известна степен те се неутрализират от черния дроб и отровите могат да бъдат

"опаковани" в мастната тъкан. Затова стратегическата задача е да помогнем за изчистването

 

1. Колкото по-възрастен е пациентът, толкова по-силна е болестта (или "букет" от болести), толкова по-плавно трябва да се въведе терапевтичната доза.

2. Задължително е да се приема не по-малко от 3 литра на ден питейна чиста вода! По една глътка на всеки 20 минути. Ако човек пие повече вода, отколкото изхвърля, е необходимо да добавите диуретици, по-добре билкови.

3. Ежедневно изпразване на червата, за предпочитане 2 пъти на ден. Ако отделителната система не работи, ако човек е склонен към запек, е необходимо да се регулира диетата (салати от цвекло, моркови с масло и др.). Ако това не помогне, можете да използвате клизми. От йога - клизмата трябва да се прави в поза "Котка". В необходимия обем вода добавете една чаена лъжица прясно изцеден лимонов сок.

4. Дихателна гимнастика. Много от отровите в кръвта се освобождават от издишвания въздух. Най-простото нещо е да се надуват детски балони всеки ден.

5. Почистване на кожата от потта. Дневни водни процедури, в идеалния случай 2 пъти. На сутринта - контрастен душ, вечер - топла релаксираща вана.

6. Приемане на сорбенти.

А) Enterosgel (безвреден!). Вземете между храненията, или 1 час преди хранене, или 2 часа след храна. Най-простият е триците.

Б) Активен въглен - не! Той черпи от тялото не само всичко вредно, но също така

полезни (витамини, минерали и др.).

7. Черният дроб участва в детоксикацията. Не забравяйте да вземете добавки за поддържане на черния дроб. Най-простият е бял трън.

8. В началото на приема на ТФ за намаляване на възможните алергични и възпалителни реакции, направете една инжекция diprospan (валидна за 2-3 седмици).

9. Приемане на антибиотици, само ако са абсолютно необходими. Ако обострянето не е силно, по-добре е да не се намалява дозата на ТФ. След всички методи на прочистване, лечение и покой, след 3 дни, ако няма подобрение, тогава може да се прибегне до антибиотици.

 

 
 

Copyright © 2008-2019 4LIFE Transfer factor-Bulgaria | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Людмила Калъпчиева | Програмиране и SEO от Христо Друмев