Transfer Factor Belle Vie съдържа имунни компоненти и естествени съставки от растителен произход за подпомагане на здравето на жените

TRANSFER FACTOR BELLE VIE
22.01.2018 / 15:52

Transfer Factor Belle Vie съдържа имунни компоненти и естествени съставки от растителен произход за подпомагане на здравето на жените, нормализиране на хормоналния баланс, премахване на неправилното функциониране на имунната, ендокринната и репродуктивната система на жените.

 

Наред с други неща, Transfer Factor Belle Vie има антиоксидантни свойства, които насърчават клетъчното подмладяване и забавят процеса на стареене. Transfer Factor Belle Vie в превод от френски се нарича "красив живот".

 

Той включва:

- смес от трансфер фактори на 4Life (извличане на трансфер фактори от коластра и пилешки яйца) 50 мг / капс;

- гроздови семки (екстракт);

- зеле, броколи (прах);

- зелен чай (екстракт от листа);

- pudearia lobed (корен екстракт);

- ленено семе (екстракт от семена);

- червена детелина (екстракт от цветя);

- карамфили ароматни (маслено пъпче).

 

Биологично активни вещества Количество в 2 капсули

Проантоцианидини 50 мг

Изофлавони 50 мг

Катехини 75 мг

 

Transfer Factor Belle съдържа фитоестрогени. Тези компоненти потискат появата на ракови клетки и омекотяват хода на менопаузата. Фитоестрогените имитират действието на хормоналния естроген, което благоприятства хормоналния баланс на жената.

 

Екстракт от гроздови семена е мощен антиоксидант, неутрализира негативните ефекти от свободните радикали върху сърдечно-съдовата система на жената.

 

Броколите притежават онкопротективни свойства, потискат развитието на злокачествени тумори и стимулират укрепването на имунитета.

 

Екстракти от листа на зелен чай и червена детелина, включени в Transfer Factor Belle Vie, нормализират нивото на холестерола в кръвта, имат антиоксидантни свойства.

 

Pueraria lobate, на първо място, нормализира хода на менопаузата, подобрява състоянието на капилярите, има хепатопротективни свойства, намалява жаждата за алкохол и тютюнопушене.

 

Екстракт от лен е отлично средство за предотвратяване на урогенитални патологии, атеросклероза и хипертензия. Помага да се нормализира функционалността на ендокринната система, помага при болезнена менструация.

 

Карамфиловото масло има бактерицидни, антимикробни и анти-канцерогенни свойства.

 

Функции на Transfer Factor Belle Vie

1. Специална комбинация от пептидни частици, която осигурява подкрепа за функционалността на имунната система чрез идентифициране на чужди елементи и участва във формирането на имунен отговор при повторна "инвазия".

2. Патентована смес от фитоестрогени (ленено семе, Pueraria и червена детелина) поддържа хормоналното здраве на жената.

3. Екстрактите от листа на зелен чай и гроздови семена изпълняват антиоксидантна поддръжка, неутрализират вредните ефекти на свободните радикали върху женското тяло, което забавя стареенето на клетките.

4. Индоли, които са част от зелето, главата и листата на броколите, поддържат функционалността на женската ендокринна система.

 

http://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=kRiHhL48I-8

 
 

Copyright © 2008-2019 4LIFE Transfer factor-Bulgaria | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Людмила Калъпчиева | Програмиране и SEO от Христо Друмев