Имунитетът при децата и Трансфер Фактор

Имунитетът при децата и Трансфер Фактор
08.02.2018 / 14:48

Имунитетът при децата има редица характеристики, които родителите трябва да знаят, защото през този период е поставена "основата" на човешкото здраве и всяко нарушение при формирането на имунитет в детската възраст ще е предпоставка за появаване на хронични заболявания и различни патологии в по-късна възраст.

Екологията на планетата бързо се влошава, което се отразява негативно върху човешкото тяло и следователно увеличаването на имунитета на децата в момента се превръща в приоритет за всеки родител.

Детският имунитет се различава от този на възрастните и иска по-особено внимание.

Трансфер фактор е абсолютно безопасен и особено необходим, особено при често боледуващи деца. Особено големи дозировки не са необходими. Една опаковка от 90 капсули може да се приема в продължение на 2-3 месеца. Особено ако детето е пренатоварено от учене, в неблагоприятните годишни сезони, по време на грипни епидемии.

Препоръки за приемане на Трансфер Фактор на основата на опита на руски и чуждестранни лекари.

За деца под 10 години - половината от дозата за възрастни.

За съвсем малки деца - по половин капсула на всеки прием. Капсулите могат да се отварят, като това се отнася за Трансфер Фактор Класик.

Този продукт има изключително висока хранителна стойност за бебето и е в пъти по-полезен от нормалната кърма. Образуването на коластрата е много по-сложно и съставките й не се срещат в толкова големи концентрации в нито една друга природна храна. Уникалното имуностимулиращо действие на коластрата се състои в това, че тя съдържа естествени имуноглобулини – т.е. тя не само стимулира имунната система, но и внася имуноглобулините в готов вид.

При деца и възрастни приемът на Трансфер Фактор в много случаи се превръща в мощно средство за справяне с вирусите и грипа. Препоръчва се за деца, които посещават ясла или градина или боледуват често.

ТФ защитава организма от бактерии, гъбички, плесени, вируси и алергии, и притежава противовъзпалителни свойства. Освен това съставът му е богат на лактоферин, който притежава антибактериално и антивурусно действие. Съдържа витамини, растежни фактори, пролин пептиди и минерали.

 
 

Copyright © 2008-2019 4LIFE Transfer factor-Bulgaria | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Людмила Калъпчиева | Програмиране и SEO от Христо Друмев