Как да повишим имунитета на детето?

Как да повишим имунитета на детето?
16.02.2018 / 14:43

Хрема. Непрекъснати настинки. Грип. Стомашно-чревни заболявания. Повечето родители смятат, че детето "носи" тези заболявания от детска градина или училище, където то е в контакт с други деца. Но не всички деца се разболяват. Не всички деца имат хрема. Не всички деца се разболяват по време на огнища на грип или стомашни инфекции.

Но има и деца, които буквално, улавят всеки вирус, всяка инфекция, която идва по пътя им!

Ключът към здравето на детето е силната имунна система.

Когато имунната система функционира правилно, тя печели боя с бактерии, вируси, гъбички и паразити. Всички деца са постоянно изложени на тези патогени, но това не означава, че детето ще бъде болно. Силната имунна система осигурява на детето мощна естествена защита срещу болести. Обратно, дете с отслабена имунна система е уязвимо и по-податливо на настинки, грип и по-сериозни заболявания. Невъзможно е да се изолира дете от въздействието на околната среда. Микробите са навсякъде, особено в институции като детска градина или училище. Неразделна част от нашия живот е постоянното взаимодействие с различни микроорганизми. И не е необходимо такива контакти да имат неблагоприятни последици. Въздействието на различни вируси и бактерии всъщност може да повиши имунитета на детето. Освен това, придобиването на безобидни детски болести, като варицела, морбили, паротит и рубеола може да помогне за изграждането на имунната система и да даде на детето през целия живот защита срещу тези заболявания. Удълженият имунитет е важен, тъй като тези заболявания могат да имат сериозни негативни последици, ако човек се разболее когато вече е възрастен.

 

Ако детето е прекалено податливо на болести, можете да предприемете стъпки за укрепване и повишаване на имунитета на детето. Трябва да се грижите за здравето на детето си. Не унищожавайте имунитета и здравето му с дълги цикли на приемане на антибиотици или други лекарства.

 

Мощни инструменти за профилактика на здравето и за укрепване на имунитета на детето са:

 

- кърмене;

- добра храна и хранителни добавки;

- нетоксична среда;

- премахване на ненужните антибиотици и ваксини;

- силен гръбнак - силен имунитет;

- физически упражнения;

- намалени натоварвания и повече почивка.

 

Трансфер фактор е абсолютно безопасен и особено необходим, особено при често боледуващи деца. Особено големи дозировки не са необходими. Една опаковка от 90 капсули може да се приема в продължение на 2-3 месеца. Особено ако детето е пренатоварено от учене, в неблагоприятните годишни сезони, по време на грипни епидемии.

 

Препоръки за приемане на Трансфер Фактор на основата на опита на руски и чуждестранни лекари.

 

За деца под 10 години - половината от дозата за възрастни.

 

За съвсем малки деца - по половин капсула на всеки прием. Капсулите могат да се отварят, като това се отнася за Трансфер Фактор Класик.

 
 

Copyright © 2008-2019 4LIFE Transfer factor-Bulgaria | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Людмила Калъпчиева | Програмиране и SEO от Христо Друмев