Приемане на Трансфер Фактор при профилактика и лечение на вирусно-инфекциозни заболявания при бременни

Трансфер Фактор при бременни
28.02.2018 / 20:01

За всички бъдещи майки най-големият проблем е цитомегаловирусната инфекция, това е токсоплазмоза, херпес инфекция, хламидиоза. И много лекарства, които се използват за лечение на тези инфекции, не могат да бъдат давани на бременни жени. В този случай хората, които използват Трансфер Фактор са в много благоприятно положение. Тъй като Трансфер Фактор всъщност не е създаден от американци, китайци или руснаци, а от Бог. И за това е толкова ефективен при защита на бременните жени срещу цитомегаловирус, херпес инфекция, от въздействието на хепатит С, от много, много вирусни и инфекциозни заболявания.

 

Много често хората задават въпроси като: "Ние искаме да имаме бебе, но се страхуваме от различни неблагоприятни фактори, които могат да повлияят неблагоприятно върху протичането на бременността или здравето на детето. Ще ни помогне или не Трансфер Фактор?

Фактът е, че и самата бременност - това е имуносупресия, често протичаща със соматични или инфекциозни проблеми като херпес инфекция, цитомегаловирус, вирусен хепатит, токсоплазмоза, хламидия, различни урологични и венерически болести, където не могат да се използват антибактериални и антивирусни лекарства! Поради това децата идват на фона на имунодепресията, вследствие на бременност, в много неприятна ситуация. И е важно да ги защитим и да ги формираме с вроден имунитет.

 

Винаги е добре да се започне с Трансфер Фактор Класик. Той е основата на Трансфер Фактор.

Когато една бременна жена приема Трансфер Фактор, тя помага да се оформи вродения имунитет на детето, така че през първите три месеца на бременността трябва да се приема Трансфер Фактор Класик, както и в последниите три месеца на бременността задължително се приема Трансфер Фактор Класик. И тогава, веднага след раждането на детето, майката трябва да намажете гърдата си с Трансфер Фактор и да позволи на бебето да вземе първата глътка.

 

При новородените понякога очите загноясват - използвайте Трансфер Фактор Адванс, като капчици или го добавете към крема с който разтривате бебето. И детето ви ще се чувства чудесно.

Можете в рамките на един ден да се отървете от началните симптоми на грип, като приемате Трансфер Фактор Адванс на всеки 2 часа. Може да давате Трансфер Фактор Адванс при остри състояния даже и на детето и до вечерта то ще се почувства много по-добре.

Пийте Трансфер Фактор Адванс и няма да се разболявате.

 

Част от интервюто с к.м.н., Леоненко Вячеслав Викторович Леоненко завеждащ приемното отделение на Областната инфекциозна болница в гр. Иркутск.

Цялото интервю може да прочетете тук:

http://t-factor.m-l-m.info/?p=744

 
 

Copyright © 2008-2019 4LIFE Transfer factor-Bulgaria | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Людмила Калъпчиева | Програмиране и SEO от Христо Друмев