Прилагане на Трансфер Фактор при лечението на енцефалит

Прилагане на  Трансфер Фактор при лечението на енцефалит
13.03.2018 / 06:36

Енцефалитът е възпалително заболяване на коя да е част от мозъка - главен, малък или гръбначен мозък. Често пъти енцефалитът се усложнява и протича комплексно като менинго-енцефалит, тоест възпалението обхваща както самото мозъчно вещество, така и менингите, неговите обвивки.

 

Енцефалитът може да има инфекциозен или неинфекциозен характер. Най-честите причинители на енцефалит са бактерии, вируси, гъби или паразити.

 

Неинфекциозна етиология енцефалитът може да има при усложнени мозъчни тумори, след мозъчно-съдови инциденти, при мултиплена склероза, синузитит, отити, отравяния с олово, при реакция след апликация на различни вещества в ликвора, след някои ваксини (коклюш, вариола, бяс), при саркоидоза, левкемия и др.

 

Енцефалитът е тежко заболяване с продължителни периоди на лечение в болница. Основният лечебен препарат е гамаглобулинът, който не винаги се оказва ефективен, тъй като молекулата на гамаглобулина е твърде голяма, за да достигне фокуса на възпалението.

В тази тежка ситуация незаменима помощ оказва Трансфер Фактор.

С добри дози Трансфер Фактор Класик, Трансфер Фактор Плюс и Трансфер Фактор Адванс резултат са постига след 2 седмици.

 

Препоръчваната схема за приемане на Трансфер Фактор: През първите две седмици Трансфер Фактор Класик по 3 капсули 3 пъти на ден и Трансфер Фактор Адванс по 2 капсули 3 пъти на ден. След две седмици, в зависимост от здравословното състояние, се преминава към поддържаща доза: Трансфер Фактор Плюс 3-6 капсули и Трансфер Фактор Адванс 2-3 капсули на ден - за един месец. За предотвратяване на повторение на болестта на TF, Advance за 2-4 капсули, може и през ден.

 
 

Copyright © 2008-2019 4LIFE Transfer factor-Bulgaria | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Людмила Калъпчиева | Програмиране и SEO от Христо Друмев