Артритът и авто-имунния отговор

Трансфер Фактор
11.04.2018 / 18:56

Всеки, който страда от артритни болки знае, че те почти винаги са придружени с възпаление. Възпалението и придружаващата го болка е всъщност лека форма на авто-имунно заболяване или малфункция. То се появява в резултат на атакуването от страна на имунната система на антигени, след като това вече не е необходимо. Едни много по-сериозни авто-имунни заболявания, като мускулна атрофия, болестта на Лу Герих (ALS) и склеродермата също са резултат от свръхактивни тимус и имунна система.

Последните изследвания сочат, че съществуващите в природата серни компоненти, като глюкозамин сулфат, оказват благотворителен ефект върху възпалението, и по-специално това от артритен произход.

Трансфер Фактор е един чудесен източник на тези серни микро-частици, включително метил сулфанил метан, който също се радва на широка популярност в момента. На практика коластрата е един от най-богатите известни до момента източници на метил сулфанил метан. В нея се съдържат също така други важни съставки, вкл. две от най-силните противовъзпалителни субстанции. Това я прави много по-силна и ефективна от новите лекарства, произведени само на базата на сяра.

Коластрата съдържа също и полипептиди, богати на пролин (PRP), едно наскоро открито съединение, което може да регулира имунната сисема. PRP инхибират свръхпроизводството на Т-клетки и лимфоцити, което се стимулира от антигени и митогени. Те спират прогреса на агресивния имунен отговор, като по този начин намаляват болката и отоците.

Синергичната комбинация от факторите на растежа в Трансфер Фактор, противовъзпалителните компоненти, PRP, серните микро-частици и други силни имунни фактори създават едно перфектно, напълно натурално лекарство срещу болката и възпалението. Растежните фактори стимулират регенерацията на тъканите, а серните микрочастици помагат най-вече при изграждането на хрущялните и съединителни тъкани. Още повече коластрата, която се произвежда от крави, хранени със свежа трева, съдържа по-високи нива от тези полезни серни компоненти.

 
 

Copyright © 2008-2019 4LIFE Transfer factor-Bulgaria | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Людмила Калъпчиева | Програмиране и SEO от Христо Друмев