Трансформиращият растежен фактор (TGF) в Трансфер Фактор предпазва от остеопороза

Трансфер Фактор
18.04.2018 / 10:07

Остеокластите са клетки, които разрушават костната тъкан, унищожавайки структурата й, като предизвикват шупливост и загуба на здравината на костите, наречена остеопороза.

Остеобластите са клетки изграждащи костта. С напредването на възрастта броя на остеобластите намалява за сметка на увеличеното количество на остеокластите. Това важи най-вече за жените след менопауза, тъй като е доказано, че намаляването на нивото на естроген води до засилване броя на остеокластите.

Една статия публикувана в списание "Народна медицина" посочва, че TGF се произвежда органично от остеобластите, клетките, които изграждат костите. Това изследване доказва, че TGF-В фактора значително увеличава клетъчната апоптеза (умирането на клетки) сред остеокластите, клетките, които унищожават костите. Това изследване допуска, че TGF-В може да намали, а дори и да предотврати развитието на остеопороза.

Коластрата е единствения готов наличен източник на растежни фактори, вкл. TGF-В. За това е препоръчително да се приема редовно Трансфер Фактор ( http://transferfactor-bg.com/tf-classic.php ). На жените след менопауза е препоръчително да посетят семейния си лекар за изследване на хормонални нива. Комбинацията от внимателно подбрана хормонално-възстановителна терапия (като естроген и прогестерон) и ежедневния прием на Трансфер Фактор могат да бъдат ефективни срещу тази широко разпространена болест, засягаща много хора в нашето общество.

http://transferfactor-bg.com
 
 

Copyright © 2008-2019 4LIFE Transfer factor-Bulgaria | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Людмила Калъпчиева | Програмиране и SEO от Христо Друмев