Трансфер Фактор помага при повишена чревна пропускливост и синдром на чувствителния стомах

Трансфер Фактор помага при повишена чревна пропускливост и синдром на чувствителния стомах
20.04.2018 / 12:58

Повишената чревна пропускливост и синдромът на чувствителния стомах са доста разпространени, но за съжаление често остават неразпознати. Те се причиняват най-вече от излагане на инфекции (вируси, бактерии, гъбички кандида), паразити и контакт с други токсини. Други причини са неправилна диета, консумация на алкохол, противовъзпалителни лекарства, цитотоксични лекарства и стресови фактори като сърдечни кризи, операции и др.

Това състояние може да доведе до много проблеми като диария, лоша асимилация на храната и хранителни алергии. Също така то е свързано с такива сериозни проблеми като болест на Крон, холера, салмонела и Е-коли инфекции, СПИН, артрит, синдром на постоянна умора, хепатит, кистозна фиброза, алкохолизъм и др. Оплаквания като тези често са част от много сериозни автоимунни заболявания, като мускулна дистрофия, фибромиалгия и склеродерма. Всъщност, повечето болести започват от стомаха. В светлината на това ново откритие, лекарите приемат тези стомашни оплаквания далеч по-сериозно.

Има безопасни, безболезнени тестове за откриване на засилена чревна пропускливост. На всички хора с подобни оплаквания се препоръчва да поискат такъв тест, когато ходят на преглед.

Трансфер Фактор може да спре "синдрома на пропускливото черво". Неговия състав е уникално продбран от природата като лекарство за това състояние. Имуноглобулините, лактоферинът и другите имунни фактори могат да убиват, инхибират и възпрепятстват размножаването на болестотворните нашественици и да предпазват от токсините. Епителният растежен фактор стимулира възстановяването на чревните лигавици на клетъчно ниво. Неговото противовъзпалително действие намалява разстоянието между клетките, като по този начин намалява свръхпропускливостта.

Нито една друга субстанция не е толкова ефективна за това състояние. За да сте оптимално здрави се препоръчва диета, богата на хранителни вещества и влакна, с повече плодове, зеленчуци и сложни въглехидрати, и бедна на рафинирани брашна, алкохол, кофеин, захар и химически добавки.

Тъй като този синдром се отразява негативно върху усвояването на храната, хората с тази болест често страдат от клетъчно недохранване, независимо от наднорменото си тегло. Здравословна диета, заедно с постоянен прием на Трансфер Фактор, може да осигури значително подобрение на тяхната жизненост и самочувствие, защото той значително засилва усвояването на хранителни вещества.

Асимилацията едновременно на микро- и макро- хранителни вещества се осъществява в чревния тракт. Обаче за съжаление това е и мястото, от което влизат в тялото повечето болести. По ирония, използването на антибиотици за борба с инфекциите намалява възможността на червата да се съпротивляват на появата на нови болести, тъй като антибиотиците убиват приятелските пробиотици (бактериите, които ни помагат да атакуваме и убиваме вредните микроби в червата). Трансфер Фактор допринася за растежа и повторното заселване на полезните бактерии в храносмилателния тракт, което ни помага да усвояваме по-добре хранителните вещества, както и да се борим с вредните бактерии.

Тъй като Трансфер Фактор намалява пропускливостта на червата и силно увеличава асимилацията на всички хранителни вещества, приложението й като основа на лечението може да увеличи ефективността на всички други хранителни добавки и лекарствата, които приемате.

 

http://transferfactor-bg.com/tf-classic.php

 
 

Copyright © 2008-2019 4LIFE Transfer factor-Bulgaria | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Людмила Калъпчиева | Програмиране и SEO от Христо Друмев