Предимството на Transfer Factor Plus пред другите, дори широко известни имуномодулатори

Трансфер Фактор Плюс
30.04.2018 / 09:16

Предимството на Transfer Factor Plus пред другите, дори широко известни имуномодулатори е, че той има голямо влияние върху способността за активиране на имунната система, с широк спектър на действие, безопасен и безвреден е, прилага се орално в желатинови капсули, без противопоказания за употреба, не предизвиква странични ефекти, и е еднакво ефективен за възрастни и деца.

Transfer Factor Plus предимство е фактът, че може да се използва като хранителна добавка в комбинация с други състави, по-специално с адаптогени, микроелементи, които подобряват устойчивостта на организма.

 

Съдържа екстракт от гъби (майтаке, шийтаке, Кордицепс), екстракт от алое вера, соя, овес, маслинови листа, кора от лимон. Съставът на препарата Transfer Factor Plus е научно обоснован и всички компоненти са балансирани.

 

Продуктите от линията Transfer Factor са сертифицирани, произведени в САЩ, използвани в различни страни по света като хранителна добавка с висока имунокоригираща активност.

 

За превантивните и лечебни свойства на Transfer Factor Plus има обширна литература и 320 публикации в чуждестранната преса.

 

В клиниките в Русия Transfer Factor Plus ™ е проучен при HIV инфекция, хепатит B и C, остеомиелит, генитален херпес, псориазис, opistorhoze и злокачествени тумори. Във всички тези заболявания, при различни етиология, патогенеза, тежест и т.н., лекарството показва терапевтичен ефект и може да се препоръчва, тъй като е едно от средствата в комплексното лечение на тези заболявания.

 

http://transferfactor-bg.com/tf-plus.php

 
 

Copyright © 2008-2019 4LIFE Transfer factor-Bulgaria | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Людмила Калъпчиева | Програмиране и SEO от Христо Друмев