Най-важното за Трансфер Фактор

Трансфер Фактор
07.09.2018 / 08:37

Трансфер факторите постоянно се образуват в самата имунна система на базата на имунната информация получена още в началото, при раждането. По този начин всеки организъм формира своя собствена имунна програма, основаваща се на своя опит, имунните събития произтичащи от него. Но главната информация се явява опита натрупан за милиони години от много видове гръбначни животни. А дали имунната система е "компетентна", дали файловете в нейната програма са верни, ако тя не получи тази изходна, базова информация?

Ето какво се случи !

Човечеството е направило фатална грешка, като е изложило себе си на риск като вид. Факт е, че от началото на ХХ век до 80-те години, преобладаващото мнение в областта на медицината беше, че майчината коластра е незряло мляко, няма хранителна стойност, лошо е за стомаха и червата на бебето, и да се поднесе детето незабавно след раждането на гърдите на майката е нехигиенично! Хората мислеха, че са по-умни и по-хигиенични от самата природа. Поради това, в Русия от 1922 г., а в Европа и по-рано, коластрата се отричаше и децата се даваха на майките им на третия ден след раждането. Това чудовищно заблуждение породи тежки проблеми със здравето на цялото население. От това следва че, Трансфер фактор е необходим и използването му не е частична, повърхността имунотерапия, а е основен имунен рехабилитатор!

Един от основните начини за поддържане на имунната система, възстановяване на имунитета при имунодефицитни състояния се явяват имунокоректорите и на първо място - естествените имуномодулатори способни да възстановят нарушения баланс на имунната система. Въпреки, че имунната система няма централен регулиращ орган, тя все пак е управляема и самоуправляваща се. Освен това тя има свой междуклетъчен, химически език, на който клетките "разговорят" една с друга. Трансфер факторите, които са главно в клетките на имунната система, са основните информационни молекули, които определят програмата за безпроблемното функциониране на цялата имунна система. В подкрепа на това, има много научни статии, показващи, че трансфер фактор - това са информационни молекули, които се намират в клетките на имунната система.

Фигуративен израз на американските учени за ТФ: "Повишава ингелекта на имунната система, необходим на имунните клетки за получаване на висше образование."

Възможността за допълнително и по-сложно "обучение" на имунните клетки не трябва да се подценява. Трансфер фактори са много малки молекули, те са по-малки от 10 до 50 пъти от антителата. Това обяснява липсата на алергични реакции към ТФ. Природата е създала уникален механизъм за запазване на поколението под формата на безвъзмездни средства чрез майчината коластра. Трансфер фактор от яйчен жълтък е особено ефективен при заболявания на сърдечно-съдовата система и диабет. Чрез прехвърляне на информация от клетка в клетка, трансфер факториje служат като "учители" на новите клетки. Той помага за "фина настройка" на функцията на имунната система, така че имунните клетки да знаят кога да действат, как да действат, и кога да почиват.

Д-р VВивиен Маталон - "Трансфер фактор е в същия клас като най-мощните витамини. Кога имате нужда от него? - Вие се нуждаете от него през цялото време! Кой се нуждае от него? - Всеки, не само възрастните, но също така и вашите деца и домашни любимци. И е напълно безопасен! Не са документирани никакви странични ефекти, свързани с използването на Трансфер фактор".

Д-р Роб Робъртсън - Трансфер Фактор е, без съмнение, най-голямото откритие на века за подкрепа и модулиране на имунната система. Засилването на имунната система ще бъде основният начин да се чувстваме добре в бъдеще. Това хранително вещество може да подобри работата на имунната система така, както никое друго не може, всеки трябва да приема този продукт. "Д-р Робъртсън е получил медицинска степен от Университета на Луисвил. Той е работил, като директор на спешните центрове в Западна баптистка болница в Падука, Кентъки."

TF може да се използва за предотвратяване и коригиране на имунодефицитни състояния, или като допълнение към определен курс на лечение с антибиотици, антивирусни лекарства, химиотерапия или лъчева терапия. Използването на TF в пред-и следоперативен период намалява стреса и подобрява имунната система, което ускорява възстановяването и намалява постоперативните усложнения. При лечението на хламидоза включването на TF в схемата не може да съкрати процеса на прием на антибиотици, но почти напълно могат да се избегнат усложнения (дисбиоза, кандидоза, токсично увреждане на черния дроб и стомаха, и т.н.).

 
 

Copyright © 2008-2018 4LIFE Transfer factor-Bulgaria | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Людмила Калъпчиева | Програмиране и SEO от Христо Друмев