Възраст и имунитет

Възраст и имунитет
20.09.2018 / 11:00

Имунната система е подложена на серия от неблагоприятни промени свързани с възрастта. Промените засягат разпределението и функцията на Т-лимфоцитите, които играят централна роля в клетъчния имунитет. Тези промени са в голяма степен поради намалената активност на тимуса.

Дейността на NK клетки се намалява с възрастта. Възрастните НК клетки имат много по-ниска мощност за възпроизвеждане в отговор на външни стимули и значително по-малко поразяваща ( цитотоксични ) активност.

С възрастта активността на фагоцитите намалява. Затова фагоцитите както и В-лимфоцитите, са доста чувствителни към различни неблагоприятни въздействия, например към хипотермия, радиация, от недохранване, бъбречно заболяване, вирусни инфекции и др. Ако тези фактори не могат да бъдат премахнати, за да избегнете бъдещи усложнения, трябва да се свържете с Вашия лекар за диагностични тестове. Това е особено важно, ако забележите, че често развивате гнойни процеси върху кожата или лигавиците. В тези случаи, в допълнение към лекарствата предписани от лекар е добре да се приема и Трансфер Фактор. Особено добре стимулират фагоцитите боровинките, сок от бреза.

Човек трябва да живее живот, свободен от болести. Днес ние имаме следната реалност - след 30-35 години на активност, имунната система е в упадък. И обикновено хората след 35-40 годишна възраст имат цял куп различни заболявания. Оказва се, че хората са принудени да изживеят дните си в болест и страдание.

С помощта на Трансфер фактор можем да възстановим имунната система и да я доведем, ако не до идеалното състояние, то поне много близко до идеала. Хората над 40 години по време на приема на Трансфер фактор значително подобряват здравето и здравния статус. Всеки човек е изправен пред избор: да живее със слаба имунна система и борба с болестите за неопределено време или да се грижи за здравето си и да поддържа имунната система в ред. След 40 години хората трябва да използват имуномодулатори. Трансфер фактор е идеален за всички.

 
 

Copyright © 2008-2018 4LIFE Transfer factor-Bulgaria | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Людмила Калъпчиева | Програмиране и SEO от Христо Друмев