Кое прави Трансфер Фактор изключителен имунокоректор?

Трансфер Фактор
25.09.2018 / 13:07

Представете си, че за да бъде свършена работата правилно и в срок, голяма група хора в града трябва да получат важна информация. Ако куриерите, които я доставят, са малко на брой, не всички на време ще получат информацията. Но ако куриерите са достатъчно на брой, всеки ще получи информацията на време и работата ще бъде спорна и успешна.

Веществата като ехинацея, котешки нокът, кордицепс и много други имат едностранно действие. С тях имаме „тясна роднинска връзка” - далечни братовчеди сме...Което никак не е малко! Но... Трансфер Фактор е „наш брат” с мисия на учител и треньор.

Информационната молекула ТФ се е обработвала в Природата хилядолетия...

Действието му е универсално поради три съставни компонента:

1.Индуктори – активират забавени и пасивни функции на имунитета

2.Супресори – контролират хиперактивните функции и при нужда ги забавят или стопират

3.Антиген специфична фракция – осигурява реакцията на имунитета срещу конкретен възбудител на болестта.

Това прави Трансфер Фактор изключителен имунокоректор. Стандартно 48 часа са необходими на имунната ни система за адекватна реакция. При една неефективна имунна система тази реакция е забавена в пъти, а с преима на ТФ имунитетът започва да реагира на 4-я час. Няма нито един орган или система, на който да не помага ТФ. Действието му е меко, гъвкаво и адаптивно. ТФ е мощен антиоксидант. Ако се включи самовъзстановяващата програма, организмът сам ще елинимира всякакви злокачествени образувания като тумори, кисти и т.н.

Интерлевкина е концентрат на ТФ от донорска кръв. Той разрушава раковите клетки на 82%, при това е много по-скъп и не е безопасен (има вероятност от заразяване чрез кръв). ТФ три-фактор разрушава раковите клетки на 97%, при това лечението с него е 1500 пъти по-евтино!

Тумор не е наказание след като самия организъм има Т-клетки, които могат да се справят с туморното образувание. Природата ни обича и ни е дала възможност да се самовъзстановяваме с помощта на имунитета и правилната му функция!

 
 

Copyright © 2008-2019 4LIFE Transfer factor-Bulgaria | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Сливен Нет | Програмиране и SEO от Христо Друмев