Профилактика и лечение на простатит

TRANSFER FACTOR MALEPRO
05.10.2018 / 12:06

Добавките вече се превръщат в основна хранителна част на всекидневния живот на повечето хора. Причината за приемането на добавки варира в зависимост от възрастта, околната среда, естествената резистентност, стреса, начина на живот и всички други фактори, които човек има в живота си.

Transfer Factor Male Pro е естествен продукт и няма странични ефекти, които могат да навредят на вашето здраве. Този продукт е предназначен да поддържа здравето на простатата и функцията на уринарната система.

 

Трябва да разберете, че тялото само се лекува и е отговорно за нормалното функциониране на всички органи. Това е универсален закон, но често се пренебрегва и хората винаги гледат извън тялото, предпочитат да вземат лекарство, което ще им даде незабавно избавяне от болката или неразположението, а не се стремят към по-добро здраве. Този продукт е съсредоточен върху поддържането на ендокринната система на мъжете, както и антиоксидантна защита.

4Life Transfer Factor MalePro съдъдржа напълно натурални съставки от билки, за да гарантира качеството и силата на въздействие на продукта. Многобройни научни изследвания са доказали безспорното въздействие на американската палма върху простатата и тя е препоръчвана от много европейски лекари. Комбинацията на американска палма pygeum с екстракт от коприва е с доказано много мощно въздействие върху жлезите. Изследванията доказват, че всяка една от тези билки може да осигури здрава пикочнополова система, здрава репродуктивната система и здрава простата. ТФ Малепро включва в състава си цинк - друга съставка, добре известна с положителното си въздействие върху простатата. Доказано е, че инфекциите, стресът процесът на стареене намаляват количеството на цинк в кръвния поток и специално в простатата.

ТФ Малепро увеличава имунната защита и така помага на организма да функционира правилно, подпомага клетъчното делене и здравето на целия организъм. Отдавна е доказано, че здравето на простатата зависи от състоянието на имунната система. ТФ Малепро включва патентован концентрат от ТФ от коластра на крава и жълтък на яйце.

Осигурява основна антиоксидантна защита чрез положителното въздействие на ликопена и селена и осигурява защита от свободните радикали, които окисляват клетките и тъканите на целия организъм.

 

Във видеото (руски) уролога Владимир Старцев разказва подробно за лечението и профилактиката на простатит, причините, развитието на болестта и последствията. Лекарят препоръчва два продукта на 4Life Research, предназначени специално за здравето на мъжете. Те са ефективно средство за профилактика и лечение на простатни заболявания. Първият продукт - RITESTART-MEN съдържа 25 витамини и минерали, ненаситени мастни киселини и ликопен. Клиничните проучвания са доказали, че ликопена е много добър при предотвратяване на рак на простатата. Вторият продукт - 4Life MalePro също е предназначен за здравето на мъжете. Ефективните компоненти на лекарството подобряват уринарната функция, повишават либидото и производството на сперматозоиди, забавят прогресията на хиперплазия на клетките на простатата, което помага за намаляване на размера на простатата.

 

 

Може да прочетете повече на: http://transferfactor-bg.com/tf-malepro.php

 
 

Copyright © 2008-2019 4LIFE Transfer factor-Bulgaria | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Сливен Нет | Програмиране и SEO от Христо Друмев