Защо се нуждаем от имуномодулатори?

Трансфер Фактор
08.10.2018 / 08:51

Успехите на цивилизацията, научно-техническия прогрес, постиженията в медицината за съжаление не доведоха до намаляване на инфекциозните и незаразни заболявания в света. Напротив, броят на онкологичните, сърдечно-съдовите, респираторните, ендокринни заболявания, невропсихични разстройства растат. Има и група от нови инфекции, като СПИН и други.

Една от причините е глобалното неблагоприятно въздействие върху човешкото тяло от недостатъчно и непълноценно хранене, замърсяване на атмосферата и околната среда, техногенни фактори, неоправдано използване на някои медикаменти, наркотици, алкохол, стрес и т.н.

Всички тези причини оказват неблагоприятно влияние върху имунната система, причиняват имунна недостатъчност. Един от основните начини за поддържане на нормалното функциониране на имунната системата и възстановяването на имунитета при състояния на имунна недостатъчност е използване на имуномодулатори. Имуномодулаторите включват естествени и синтетични вещества, способни да стимулират или депресират действието на имунната система.

В медицината, много имуномодулатори са нееднакви в тяхната ефективност и в редица други свойства, като безвредност, лекота на използване, рентабилност и т.н.

Най-подходящите и адекватни за човешкото тяло са естествените, наречени ендогенни имуномодулатори на базата на вещества, които участват в регулирането на имунните процеси в човешкото тяло. Такива имуномодулатори включват продуктите на американската компания 4LIFE "Transfer Factor" съдържащr концентрат Transfer Factor, който е естествен пептид, получен от кравd коластра. Основната функция на този пептид в организма е да осигури имунна защита срещу микроби, бактерии, вируси, гъбички и др., ракови клетки и други антигенни вещества, които могат да доведат до разрушаване на жизненоважни процеси в тялото.

Трансфер Фактор се използва успешно в продължение на много години за лечение и профилактика на бактериални, вирусни, гъбични инфекции, паразитни заболявания, злокачествени тумори, автоимунни, неврастенови, алергични и ендокринни нарушения, основни и вторични имунодефицитни състояния, при заболявания, придружени от нарушени функции на имунната система. Предимството на Transfer Factor пред други, дори и широко известни имуномодулатори е, че има висока активираща способност на въздействие върху имунната система, абсолютно безопасен е и е безвреден. Прилаган орално под формата на желатинови капсули, няма противопоказания за употреба, не предизвиква нежелани реакции, еднакво ефективен за възрастни и деца.

 

Прочетете повече на: http://transferfactor-bg.com/

 
 

Copyright © 2008-2019 4LIFE Transfer factor-Bulgaria | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Сливен Нет | Програмиране и SEO от Христо Друмев