Да укрепим имунитета на децата преди настъпването на зимата

Да укрепим имунитета на децата преди настъпването на зимата
22.10.2018 / 11:23

Преди настъпването на зимата трябва да укрепим имунната система децата. За много от тях, особено при най-малките, които досега не са били в колектив и не са посещавали детско заведение, е почти неизбежно честото боледуване.

Какво можем да направим?

Едва ли е възможно да премахнем напълно този риск, но все пак подсилването на имунната система, правилното хранене, закаляването и игрите на открито са от ключово значение. По отношение на имуностимулантите доказано най-добри резултати се получават при прием на Трансфер Фактор. Този продукт има изключително висока хранителна стойност за бебето и е в пъти по-полезен от нормалната кърма. Образуването на коластрата е много по-сложно и съставките й не се срещат в толкова големи концентрации в нито една друга природна храна. Уникалното имуностимулиращо действие на коластрата се състои в това, че тя съдържа естествени имуноглобулини – т.е. тя не само стимулира имунната система, но и внася имуноглобулините в готов вид. При деца и възрастни приемът на Трансфер Фактор в много случаи се превръща в мощно средство за справяне с вирусите и грипа. Препоръчва се за деца, които посещават ясла или градина или боледуват често.

Трансфер Фактор защитава организма от бактерии, гъбички, плесени, вируси и алергии, и притежава противовъзпалителни свойства. Освен това съставът му е богат на лактоферин, който притежава антибактериално и антивурусно действие. Съдържа витамини, растежни фактори, пептиди и минерали. Вместо да се тъпчем с химии и отрови, целящи да убият микробите и тровещи самите нас, е по-правилно да помогнем на организма сам да се справи. Химическите лекарства работят по обратния начин. Вместо да подсилят организма, те тровят вирусите, а в някаква степен и нас самите. Поради това при всяко взимане на лекарства организмът отслабва. Да не говорим за другите странични ефекти и резултатната зависимост от лекарства. Както една лекарка се изказа наскоро, "Те не искат да ви излекуват, а да ви държат на постоянно лечение". Преди дни дискутираха по телевизията, че фармацевтичните лекарства са тредата водеща причина за смърт в света. Но фармацевтиката е станала монопол и не иска хората да излезнат от нейната зависимост. Знаем колко опасни са лекарствата и как трябва да пазим децата да нямат достъп до тях. Знаем че в дребния шрифт пише повече за вредните ефекти и опасностите, отколкото какво точно ще излекуват.

Продуктите на американската компания 4LIFE Трансфер Фактор нямат странични ефекти, а са с доста силен комплексен ефект, така че можете да реагирате ефективно, на момента, за много различни проблеми. Да не говорим, че спестяваме вече ненужните чести разходки по доктори и болници.

Най-подходящ за укрепване на имунитета на децата и Трансфер Фактор Класик. http://www.transferfactor-bg.com/tf-classic.php

Трансфер Фактор оказва положително влияние върху почти всяка част от тялото, бори се със стреса и някои алергии, засилва костната тъкан и увеличава енергията на вашето дете през месеците на смяна на сезоните.

 
 

Copyright © 2008-2019 4LIFE Transfer factor-Bulgaria | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Людмила Калъпчиева | Програмиране и SEO от Христо Друмев