Ние можем да препрограмираме имунната система!

Ние можем да препрограмираме имунната система!
20.11.2018 / 09:35

За щастие се оказва, че при всички гръбначни животни (ние също сме гръбначни), Трансфер Факторите са еднакви! Тоест по научному, те са видонеспецифични. "Свежият" имунен опит при човека, птиците, кравите и мишките е различен, който е една нищожна част. Но изходният, базовия, "древния" имунен опит е еднакъв при всички гръбначни и то от стотици хиляди години!

И така: Имунната информация, предавана на малките е Трансфер Факторите, които се състоят от "свеж" имунен опит от организма на майката и "древния", базовия, който се е сформирал преди стотици хиляди години и се явява имунен "паспорт", имунен способ за оцеляване на гръбначните. Тази "базова" информация от дълго време вече не се променя, не се произвежда в тялото на майчиния организъм, а просто се "транслира вертикално", предава се от поколение на поколение, от майката на плода.

Ако Трансфер Факторите с тези "файлове", които съдържат "базовата" имунна информация, не постъпват в организма при раждане, то възникват проблеми. За да се поправи тази ситуация може и трябва да се вземат Трансфер Фактори от други гръбначни, и то най-добре в този момент, когато те ги предават на своите малки, за да се запълнят празнините в имунната информация при хората. За това са нужни тези Трансфер Фактори, тези "пълноценни файлове" на имунната памет, системно приемани от организма на човек в продължение на определено време. Те ще "преиздават" и дял от нашите собствени Трансфер Фактори, съдържащи пълноценна имунна информация, която ще расте.

Ние можем да препрограмираме имунната система!

"ТРАНСФЕР ФАКТОР – това не е витамин, не е минерал, не е билка и не е хормон. Но е възможно в днешно време ТФ да е най-забележителното и обещаващо откритие в имунологията, и в профилактичната медицина."

Професор Дуейн Таунсенд (САЩ)

 
 

Copyright © 2008-2019 4LIFE Transfer factor-Bulgaria | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Сливен Нет | Програмиране и SEO от Христо Друмев