Как да подобрим нашето здраве?

Трансфер Фактор
30.11.2018 / 14:42

За възстановяването на организма не е нужно да правиш хиляди неща. Достатъчни са 3-4. Сред тях са: правилното хранене, положително емоционално и психическо състояние, физическата активност и 2-3 от правилните капсулки на ден.

За правилното хранене и физическата активност е казано много, но какво трябва да е психическото и емоционалното състояние? На прост език - позитивните хора живеят по-дълго.

Правилните капсулки и защо са необходими?

Добре известно е, че витамините са благоприятни за здравето.

Витамини - това са вещества, които предизвикват в тялото различни метаболитни процеси. Получаваме ги или от храните или със специални витамини-добавки.

Да, нашите предци, които са живели в началото на 20 век и преди, не са приемали никакви витамини-добавки, и все още са здрави. Но през 20-ти век и до наши дни културата на земеделие се е променила значително. С цел постигане на масово производство бяха забравени естествените, но трудоемки методи за торене на почвата. Растенията изискват за тяхното израстване стотици минерали. С течение на годините, тази практика изтощи почвата. И днес, растенията и зависещите от тях мляко и месни продукти не съдържат всичко необходимо за организма в достатъчни количества.

Ето защо пълното възстановяване на организма е невъзможно без използването на витамини и минерални добавки. Една универсална система за подобряване на здравето включва: витамини, минерални добавки и Трансфер фактор - реално и информационно подпомагане на организма.

Трансфер фактор не е заместител на лечението на болесттите, но прави това, което не могат да направят фармацевтичните лекарства или билки или други методи за възстановяване. Комбинация от Трансфер фактор със стандартен метод на лечение дава много по-добър резултат - болният да оздравее по-бързо, по-малко страдания и също така да засили имунната система.

От откриването му учените са провели повече от 3000 научни изследвания на Трансфер фактор. В Русия също са направени много проучвания, резултатите от които дори Министерството на здравеопазването е издало препоръчително методично писмо.

 
 

Copyright © 2008-2019 4LIFE Transfer factor-Bulgaria | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Сливен Нет | Програмиране и SEO от Христо Друмев