ТРАНСФЕР ФАКТОР - БЪЛГАРИЯ
независим дистрибутор

Учените за Tрансфер фактор

Трансфер Фактор
03.01.2019 / 08:47

Най-авторитетното мнение за даден продукт, може да бъде чуто само от онези хора, чиито дейности са свързани с изследването на продукта - от учените.

По-долу са думите на учените, които са изследвали трансфер факторите в продължение на много години. Те са наблюдавали ефектът на лекарството в лабораторни и клинични условия, изучавали са свойствата, ефективността и са проверили безопасността му. Това са хора, на чието мнение можете да се доверите.

1. Дуейн Таунсенд, професор, онколог, гинеколог. Изобретател на някои от методите за диагностика и лечение, автор на методики за хирургически процедури и операции, автор на няколко стотици научни статии.

"... Аз самият съм приемал Трансфер фактор в продължение на няколко години. Убеден съм, че резистентността към болести е драстично подобрена. Съветвам всичките ми пациенти да приемат Трансфер Фактор. Пациентите с онкологични заболявания могат да получат полза от Трансфер фактор, защото лечението на рак причинява сериозно увреждане на имунната система. Когато приемате ТФ вие получавате три полезни неща: - Вашата имунна система е толкова засилена, че при попадане във вашето тяло на нови вируси или бактерии, вашите силни имунни клетки отговарят на тяхната инвазия бързо. В списание "Биотерапия" 1996 бе публикувана научна работа, в която се казва, че ТФ може да стимулира отговора на организма за не по-малко от 24 часа. - Когато приемете ТФ вие складирате тези информационни молекули в базата данни на имунната ви система. И когато който и да е микроорганизъм попадне в тялото ви, тези молекули вече са запознати с него ... имунната система е в състояние да разработи ефективна борба с този микроорганизъм, въпреки че вашата имунна система не се е срещала с него преди това. Ако имунната ви система е прекалено активна ТФ може да потисне прекомерния имунен отговор. ТФ - е един прекрасен натурален продукт, който трябва да се използва от хора от всички възрасти ... "

2. Д-р Карол Енн Ризер, професор по педиатрия в Медицинския център в Канзаския университет, който е член на Американската академия на науките, директор на Център за рехабилитацията на деца.

"... При използването на ТФ от пациентите, те престават да бъдат болни. Те нямат повече инфекции. Това подобрява паметта и мисловните процеси, замъглеността на съзнанието и депресията изчезват. Енергичността се възвръща, повишава се тяхната издръжливост и физическа активност, при тях не възникват рецидиви. Аз силно препоръчвам на пациентите си, страдащи от хронични заболявания редовен прием на ТФ и доживотно приемане в по-тежките случаи. "

3. Галина Васильевна Мотриченко, кандидат на медицинските науки, офталмолог, натуропат с 30-годишен опит.

"Никой от биоактивните вещества на пазара днес, не предизвиква в мен такъв огромен интерес към своите ползи и функции и такова възхищение относно неговата ефективност, като тези малки частици - трансфер фактори!

ТФ - това не е изобретение, това е ОТКРИТИЕ, стойността на което не е по-малко важно, а може би дори по-важно от откриването на антибиотиците ... "

4. Богдан Владимирович Городиский, академик на Европейската академия за естествени науки, главен имунолог на Иркутска област.

"... Това не е хранителна добавка, а сериозен лекарствен препарат. И това ще ви каже всеки компетентен имунолог. И този препарат няма аналог в света, защото неговата точка на прилагане е най-различна, от костно-мозъчни стволови клетки и завършвайки с всички периферни имунни и не само имунни клетки."

5. E. Халтурина, доктор на медицинските науки, имунолог.

"Трансфер фактор е брилянтен и перспективен препарат."

6. Давид Маркович, професор, детски онколог.

"ТФ е голямото откритие на века. Всеки от нас се нуждае от ТФ за да се запази здрав за години напред."

7. Н.В. Карбышева, доктор на медицинските науки, инфекционист.

"В качеството си на универсален имуномодулатор ТФ позволява да се препоръча неговото използване в достатъчно широк спектър от инфекциозни и неинфекциозни заболявания".

8 В.А.Тутельян, директор на Института по хранене, Академия на медицинските науки

"Трансфер фактор е бъдещето на науката".

9. Л.И.Алимова, директор Валеологически център "Вита"

"Трансфер фактор - това не е витамин, не е минерал, билка или плод. Това е молекула на имунната система. Биорегулаторен пептид. Този препарат се смята за най-коректния и мек настройчик на имунната система. Той е безопасен и може да се използва от всички възрасти ... "

10. А.Г.Боковой, доктор на медицинските науки, ГОУ ВПО "Российский государственный медицинский университет"

"Нищо не е по-ефективно за интегрираното лечение и профилактика на инфекциозни заболявания при деца и възрастни от Трансфер фактор ..."

 
 

Copyright © 2008-2024 4LIFE Transfer factor-Bulgaria | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Сливен Нет | Програмиране и SEO от Христо Друмев