ТРАНСФЕР ФАКТОР - БЪЛГАРИЯ
независим дистрибутор

Трансфер Фактор - революция в имунологията

Трансфер Фактор
01.02.2019 / 08:49

В медицината винаги са съществували "задънени улици", излизането от които е стана възможно с откриването на трансфер факторите. Става дума за ракови заболявания, инфекциозни заболявания, автоимунни заболявания, процеса на стареене и т.н.

Трансфер фактор е природен имунокоректор, извличащ се от кравя коластра и яйчен жълътк, които са най-богатите източници на трансфер фактори.

Формулата на 4Life се приема перорално (през устата) е станало възможно не само при предписание от лекарите за решаване на специализирани задачи, при лечението на конкретно заболяване, но и самостоятелното им използване от населението за имунна профилактика и оздравяване.

Формулите на 4Life Research се произвеждат съгласно стандартите на GMP и са регистрирани в повече от 50 страни. Те са включени в настолния справочник на лекаря в САЩ.

Трансфер Факторите на 4Life нямат органичения в приема, нито по доза, нито по възраст, нито по продължителност на приема. Не могат да предизвикат алергия. Всеки човек може да използва ТФ при оздравяване в препоръчваните дози. Лекарите могат безопасно да използват формулите на 4Life в дози, много по-високи от профилактичните. Зависимостта между дозата и ефективността е много висока.

Препоръчва се: 3-6 капсули на ден – при профилактика, 6-12 капсули на ден – при лечение, 12-15-20 и повече капсули на ден при спасяване на болен и реанимация.

 
 

Copyright © 2008-2024 4LIFE Transfer factor-Bulgaria | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Сливен Нет | Програмиране и SEO от Христо Друмев