Д-р Рийзър за лечението на хронични заболявания с Трансфер Фактор

Трансфер Фактор
08.02.2019 / 09:55

Д-р Керъл Ан Рийзър е професор по педиатрия в Медицинския център на Университета в Канзас, член на Американската академия на науките, директор на Детски център за рехабилитация, сертифициран специалист в областта на ортомолекулярната медицина, член на Американската академия по геронтология. Тя има няколко стотици публикации в списания за педиатрия, неврология, неврохирургия, психология и други.

От 1998 г. д-р Керъл Ан Рийзър използва Трансфер Фактор за лечение на своите пациенти с хронични заболявания. Тя постига значителен успех в подобряването на здравето на своите пациенти. В това интервю, тя споделя личния си опит от приложението на Трансфер Фактор при различни заболявания.

Д-р Рийзър: "Диагнозата на заболяването на пациента е многа важно за мен. Провеждат се редица диагностични тестове, което позволява да се идентифицират причинителите, т.е. да се установи точно, кои бактерии и вируси присъстват в организма на пациента. Трансфер Фактор е незаменим за бактериални, вирусни, паразитни и гъбични инфекции, и спомага за подобряване на състоянието на имунната система при проблемите, които пациентът има. Препарати на базата на Трансфер Фактор използвам при профилактика, лечение и рехабилитация, особено при пациенти с хронични инфекции и алергии, при пациенти с Епщайн-Бар вирус, синдром на хроничната умора."

 

Въпрос: Каква доза от Трансфер Фактор и при какви заболявани го използвате?

Д-р Рийзър: За хронично болни пациенти, включително синузит и чести алергии, аз обикновено препоръчвам шест капсули дневно. Но в зависимост от тежестта на заболяването и тежестта на симптомите се препоръчват и 12 капсули на ден. На деца между 7-12 години аз препоръчвам 2 капсули преди лягане. Но ако има остър процес, повишаване на температурата на пациента аз препоръчвам да се вземат по 2 капсули на всеки 2-3 часа през деня. Това помага да се спре процеса на инфекция още в началото. Такъв чест прием помага да се защити организма от патогена, де се спре треската докато все още е в начален стадий, увеличава естествената активност на килър клетките. Аз също прилагам Трансфер Фактор при пациенти с фибромиалгия (болки в мускулите, ставите, гръбначния стълб). Фибромиалгията обикновено се причинява от инфекции, включително вируси, бактерии, гъбички и паразити. При хронично болни, включително и при заболявания на централната нервна система, стомашно-чревния тракт, аз препоръчвам комбинация от няколко продукти, съдържащи Трансфер Фактор.

 

Въпрос: След колко време пациентите започват да се чувстват по-добре, след като са започнали да приемат Трансфер Фактор?

Д-р Рийзър: Пациенти с дълго, упорито хронично протичане на заболяването обикновено започват да се чувстват по-добре в рамките на 3-6 месеца след започване на лечението. Трайно възстановяване се наблюдава след около една година, въпреки, че ние имаме много пациенти, които се чувстват добре след 5-6 месеца. Аз често трябва да се справям с пациенти, които имат от 2 до 7 хронични (в кръвта на тези пациенти могат да бъдат идентифицирани и осем херпес вирусни типове, белодробна хламидия, хеликобактер, цитомегаловирус или Епщайн-Бар вирус, и много други) инфекции едновременно. Възстановяване на клетките изисква най-малко 6 месеца, така че трябва да се даде възможност на тялото да се възпроизвеждат здрави клетки. Едва след подновяването на клетките, унищожаване на патогенните микроорганизми, се установява значително подобрение в състоянието на пациентите.

 

Въпрос: А дали има някакви странични, нежелани ефекти или отрицателни резултати по време на лечението с Трансфер Фактор?

Д-р Рийзър: Обикновено, няма странични реакции. Но понякога може да има симптоми, подобни на тези, които се получават по време на ваксинация. Тези грипоподобни симптоми могат да бъдат пропорционални на тежестта на заболяването. Такива реакции показват, че имунната система взима активно участие в работата, разрушава патогените и техните разпадни продукти, може да се появи и интоксикация. По отношение на безопасността на Трансфер Фактор, мога да ви уверя, че аз никога не съм наблюдавала никакви нежелани или сериозни нежелани реакции. Въпреки, че съм лекар, аз все пак съм предпазлива. На първо място, аз провеждам изследване на имунната система, анализ на кръвта, за да се изключат пациенти с левкемия.

 

Въпрос: Как бихте могли да характеризирате ползите, които вашите хронични пациенти извличат от използването на Трансфер Фактор? Какви са най-добрите резултати от прилагането?

Въпрос: Пациентите вече нямат болка. Те нямат повече инфекции. Това подобрява паметта и мисловните процеси, липсва замъгленост на съзнанието и изчезва депресията. Връща енергията, повишава се тяхната издръжливост, физическа активност и не възникват рецидиви. Но понякога моите пациенти усещайки подобрение и прилив на сила и енергия произволно и преждевременно спират приема на Трансфер Фактор. В такива случаи, понякога възникват рецидиви. Горещо препоръчвам на моите пациенти, страдащи от хронични заболявания, редовен прием на Трансфер Фактор и използването му до живот в най-тежките случаи.

 
 

Copyright © 2008-2019 4LIFE Transfer factor-Bulgaria | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Сливен Нет | Програмиране и SEO от Христо Друмев