ТРАНСФЕР ФАКТОР - БЪЛГАРИЯ
независим дистрибутор

Трансфер Фактор като адаптоген

pixabay.com
20.02.2019 / 16:17

Адаптогените са фармакологична група лекарства от естествен или синтетичен произход, способни да увеличат устойчивостта на широк спектър от вредни въздействия от физическо, химическо и биологично естество.

Адаптация - набор от физиологични функции, които уравновесяват организма с факторите на околната среда.

Ефекта на адаптогените по отношение на системите на тялото се определя от конкретната структура и набор от биологично активни съставки в тях. Например в растенията са полизахариди, гликозиди, флавоноиди и гликопептиди.

Видове адаптогени в зависимост от произхода:

- растителен произход;

- минерален произход;

- животински произход;

- синтетични.

Индустрията произвежда различни форми синтетични и природни адаптогени: алкохолни тинктури и екстракти, таблетки, капсули, прахове и други, Адаптогените могат да бъдат закупени във всеки аптека.

Приложение на адаптогените

Показания: умора, стрес, анорексия и др.

Използват се за улесняване на процеса на аклиматизация, за предотвратяване на настинки, както и да се ускори процеса на оздравяване след преминаване на острата фаза на болестта.

Странични ефекти: алергия, безсъние и др.

Следва да се отбележи, че алкохолните екстракти, които се прилагат през нощта като адаптогени могат да предизвикат безсъние.

Преди прием консултирайте се с лекар.

Натурален адаптоген е Трансфер Фактор. По време на проведените изследваия за 12-години бяха открити и потвърдени адаптогенните свойства на Трансфер Фактор.

Прилагане на Трансфер Фактор като адаптоген се препоръчва за хора, подложени на промяна на климата, времето и температурата.

 
 

Copyright © 2008-2024 4LIFE Transfer factor-Bulgaria | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Сливен Нет | Програмиране и SEO от Христо Друмев