Трансфер Фактор и остеомиелит

Трансфер Фактор
22.02.2019 / 10:27

Отеомиелитът е възпалителен инфекциозен процес в костта, който възниква в резултат на открита фрактура, огнестрелна рана или инфектиране на рана в меките тъкани, разположени близо до костта.

Дългогодишният опит в изследването на проблема с хроничния остеомиелит, като една от настоящите дълготрайни тежки инфекции, показва водещата роля на реакциите на свободните радикали и пероксидацията на липидите и протеините в патогенетичните механизми на това заболяване и формирането на имунен дефицит при пациенти.

Опитът от използването на Трансфер Фактор като компонент на храненето и като хранителна добавка при пациенти с хематогенен остеомиелит ни позволява да предложим следната схема за използването на имунни нарушения в активната фаза:

По време на базовата терапия, 1-2 седмици преди операцията и два месеца след нея по 2 капсули 3 пъти дневно.

След това се прекъсва приемането на Трансфер Фактор за два месеца, но се препоръчва приемането на витаминни и минерални комплекси.

След контролиране на имунния статус на пациента при наличие на имунен дефицит, Трансфер Фактор се преназначава за 2 месеца, по 1 капсула 3 пъти на ден и горната схема се повтаря.

В случай на имунодефицит при други форми на остеомиелит Трансфер Фактор се прилага по една капсула 3 пъти на ден 2 седмици преди операцията и два месеца след операцията в същата доза. Следва прекъсване от 4-5 месеца и след наблюдение на имунния статус, при наличие на имунодефицитен фактор, се предписва повторен курс в рамките на 2 месеца.

В случай на обостряне на остеомиелит, Трансфер Фактор се прилага в продължение на една седмица преди операцията и в рамките на един месец след нея по две капсули 3 пъти дневно.

Приемането на

В случай на обостряне на остеомиелит, Трансфер Фактор помага за намаляване на периода на рехабилитация, подобрява общото състояние на пациента и предотвратява повторната поява на болестта. Тъй като в известен смисъл е имунен ключ, Трансфер Фактор активира функцията на антиоксидантната система.

 
 

Copyright © 2008-2019 4LIFE Transfer factor-Bulgaria | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Сливен Нет | Програмиране и SEO от Христо Друмев