ТРАНСФЕР ФАКТОР - БЪЛГАРИЯ
независим дистрибутор

Трансфер Фактор и Аутизъм

Трансфер Фактор
15.03.2019 / 14:55

Знаейки изключителните възможности на Трансфер Фактор в премахването на всички видове нарушения в ДНК, учените решили и в този случай да използват този продукт. И в много от случаите са получили много добри резултати, до пълна обратимост на регресивни процеси. Професор Фаденберг е провел проучване при 22 деца, които са имали аутизъм. 21 от тях са получили значително подобрение, а при 10 от тях се наблюдава пълна ремисия, и повече от това - те започнали да ходят на училище, като същевременно продължават да приемат Трансфер Фактор. Необходимо е да се каже, че след спиране на лекарството настъпва частична регресия, но липсва връщане към предишното състояние.

Много хора питат как да приемат Трансфер Фактор в случаите на аутизъм? Всеки случай е различен и е добре да се посъветвате със специалист. Тук ще ви представим мнения на някои от нашите клиенти.

Отзиви:

Елизабет К. 46година, лекар "Неотдавна проведох разговор с майка на 9-годишно дете диагностицирано с аутизъм. То се разболява след като му е направена ваксина на 8 месечна възраст. Оттогава не говори (вече осем години) и не показва никаква емоция. Майка му започва да му дава по 3 капсули Трансфер Фактор 2 пъти на ден - 6 капсули на ден. Само три месеца по-късно, той започва да се усмихва, дори след 2 месеца той започва да говори цели изречения всички симптоми на аутизъм изчезват, сякаш никога не са съществували ... ".

Джулия Д. 36 години, Екатеринбург. "Имам две деца - момче и момиче, и двамата са с аутизъм. Ние със съпругът ми им давахме 5 месеца до 9 капсули на ден от Трансфер Фактор през деня заедно с други добавки, които ни се предписват от лекари. Единственият продукт без който не мога да живея е Трансфер Фактор. В момента моите деца са най-щастливите. Имат големи успехи, учат се да говорят и да имитират, и почти всички експерти в областта на аутизма казват, че ако те трябва да оценяват състоянието на дъщеря ми сега, те никога не биха я диагностицирали с аутизъм. При синът ни също има много голям успех. Ние се гордеем с нашите деца, те са най-добрите.

 
 

Copyright © 2008-2024 4LIFE Transfer factor-Bulgaria | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Сливен Нет | Програмиране и SEO от Христо Друмев