Трансфер Фактори и ваксинации

Трансфер Фактор
22.03.2019 / 15:26

Всяка ваксинация – това е натоварване на имунната система, това е "малка" болест, независимо дали ваксината е жива или е инактивирана. Абсолютно безопасни ваксинации няма. Професор Нина Валентина Карбишева, постоянно се старае да ни внуши, че ако инфекциозния агент попадне в организма, то сценариите за по-нататъшни събития са няколко! Или имунната система адекватно да разпознае тази инфекция, да сформира правилен имунен отговор и да изхвърли тази инфекция от организма, или да я вземе под свой контрол, или имунната система да не я разпознае адекватно!

Значи има вероятност при ваксинация имунната система да сработи неправилно! Затова, ако е необходимо да се направи ваксинация, то трябва да се позаинтересувате дали имунната система правилно я е разпознала. За тази цел най-малко седмица преди ваксинацията си струва да се започне прием на TF Advanced, желателно е в увеличена доза да се продължи този прием най-малко още две седмици след ваксинацията.

Освен това с появяването на формулата TF Advanced, обогатена с информация за много инфекции, възниква въпроса за това, всички ли ваксинации трябва да се правят?

Трябва да се помни, че производството на ваксини за имунизации – това е най-изгодния фармацевтичен бизнес. Дори пари за реклама не трябва да се харчат, защото тях всички лекари ги назначават.

Много учени се съмянват в целесъобразността на ваксинирането срещу сезонен грип, който всяка година е различен. Освен това противогрипната ваксина не предпазва от заразяване. Тя само дава възможност да се преболедува без тежки последствия. Но такъв ефект ние получаваме и от приема на TF Advanced, и без опасности от постваксинационни усложнения.

Между другото, никъде по света няма нито една научна публикация за ефективността на противогрипната ваксинация. Странно. Рубеолата е безопасна болест. Преболедувалите по естествен път получават имунитет за цял живот. Опасност има само за бременните жени, тъй като рубеолата може да предизвика малформации при развитието на плода. Ваксинацията осигурява защита само за кратко време, затова я поставят на 1 година, на 6 години (по някаква причина и на момчета, и на момичета), а след това на 13 години - само на момичета.

Това е много опасно, да се поставя ваксинация на момичетата, точно в момента на половото съзряване.

Изследванията показват, че на 16 години при ваксинираните момичета и неваксинираните против рубеола, имунитетът е еднакъв. Така, че може би е по-лесно преди бремеността и по време на нея да се приема ТФ Advanced?

Морбили е безопасна болест. Има данни, че преболедувалите морбили са много по-малко податливи на ХИВ-инфекции и практически са защитени от рак.

Съвсем наскоро, в нашата страна активно се насърчаваше ваксинацията "за рак на маточната шийка". Реално това е ваксина срещу инфекция на папиломен вирус. Ако тази инфекция излезне от контрола на имунната система, то тя може да участва в онкологичните процеси. Руският лекар Г. Онишченко, в интервю по централния руски канал ТВЦ, гневно каза, че по целия свят има само няколко такива ваксини, нито една от тях не е легализирана в страната на производителя и не е изследвана до край.

Въпреки това, "недобронамерените" чуждестранни производители решили да ги "пробутат" на руския пазар, за да се проведе експеримент върху рускинята. И след това Г. Онишченко разказа как стотици хиляди жени са си направили тази ваксинация! Той казва, че законите не са съвършени. Нека да допуснем това. Но кой му е попречил публично да разясни ситуацията? Като главен санитарен лекар на страната?!

Привърженици на идеята за масово ваксиниране твърдят, че в днешно време по цялата планета популацията на хората е ваксинозависима! Това казват те, че по-рано не е имало ваксинации, а те са имали контакти и естествен имунитет. А сега не може да се прекрати ваксинацията, защото много хора не са защитени по естествен начин и това би било катастрофа! Трябва да се продължи!

Те открито се съгласяват, че много ваксини са опасни, че някои деца могат да умрат, да станат инвалиди или да получат големи здравословни проблеми. Те казват, че медицината е принудена да направи това, за да защити останалите, и че това е единствения начин – ваксините го правят по-добър и по-безопасен.

Тоест на цялото човечество са сложили ваксини и твърдят, че това е единствения правилен път, и че отказа от ваксинация – това е задънена улица! И обвиняват тези, които не искат да се ваксинират, почти в измяна интересите на човечеството.

Но не за всички болести можеш да се ваксинираш! Колко ваксини може да си поставиш: 10-15? А какво да правим с останалите болести? По мое мнение точно това е задънена улица! А не може ли точно с помощта на ТФ, да се върне способността на имунната система към правилен имунен отговор при контакт, а информацията за най-опасните инфекции да се получи чрез "ваксинация" на пилета, както е чрез TF Advanced? Това са ДАННИ СВИШЕ – Трансфер Фактори, които трябва да се върнат към източника и към замисъла на природата, за да се излезне от абсурда на тази задънена улица.

 
 

Copyright © 2008-2019 4LIFE Transfer factor-Bulgaria | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Сливен Нет | Програмиране и SEO от Христо Друмев