ТРАНСФЕР ФАКТОР - БЪЛГАРИЯ
независим дистрибутор

4LifeTransform Byrne - ефективен продукт за изгаряне на мазнини

4LifeTransform Byrne
27.03.2019 / 09:24

Продуктът е внимателно проучен преди пускането на пазара: 50 години проучване на съставките, две независими предклинични и две пилотни проучвания.

 

Очакваният ефект от приемането на 4LifeTransform Byrne е потвърден по време на наблюдението на термогенезата - биологичен процес, при който тялото унищожава мазнините и произвежда топлина.

 

Термогенният ефект е изследван в 12-седмичен експеримент с термично изобразяване, използвайки същата технология, която военните използват за проследяване на движението на хората в тъмното. Оптичната система на инфрачервеното излъчване позволява да се види колко здрав е човекът и колко ефективно тялото му изгаря мазнините.

 

В резултат от изследването е получено убедително доказателство за ефекта на изгаряне на мазнините от продукта 4LifeTransform Byrne.

 

Първо, 4LifeTransform Byrne спомага за по-бърз метаболизъм и удвоява способността на тялото да изгаря мазнините.

 

Второ, продуктът дава на тялото импулс да изгаря мазнините, без да унищожава чистата мускулна маса. Това е много важно, тъй като често програмите за отслабване и контрол на теглото водят до загуба на тегло поради загуба на мускули.

 

Трето, 4LifeTransform Byrne допринася за намаляване на апетита и за увеличаване на чувството на ситост.

 

Четвърто, молекулярният маркер за изгаряне на мазнини (термогенин - протеин UCP 1) се увеличава с повече от 50%, при условие че Берн се приема едновременно с PRO-TF протеинов шейк.

 

По време на проучването, участниците в експеримента загубиха значително количество мазнини, които бяха главно в областта на корема. Резултатите от намаляване на обема са особено изразени при жените.

 

http://transferfactor-bg.com/tf-burn.php

 
 

Copyright © 2008-2024 4LIFE Transfer factor-Bulgaria | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Сливен Нет | Програмиране и SEO от Христо Друмев