ТРАНСФЕР ФАКТОР - БЪЛГАРИЯ
независим дистрибутор

Трансфер фактор и множествена склероза

4Life NanoFactor GLUTAMINE PRIME
07.05.2019 / 09:37

Трябва да се започне с основното: първо прочистване на червата и черния дроб, а след това в продължение на дълъг период да се насити организма с хранителни вещества (лецитин, витамини, аминокиселини), паралелно с това да се регулира имунитета.

Трансфер фактор, това са мощни природни продукти за нормализиране на имунната система.

Трансфер фактор е 100% сигурно средство.

Какво е уникалното за Трансфер фактор и обяснява "влюбеността" в продукта на много лекари?

В структурата на Трансфер фактор е пептидна верига, състояща се от няколко аминокиселини. Тяхната цел е в тялото да бъдат "инструктор" по отношение на различни специализирани клетки на имунната система. Те помагат на имунната система да разпознава и да се бори срещу чужди врагове, атаки и различни инфекции.

Трансфер факторите са широко тествани в Съединените щати, където те се произвеждат, както и в Русия. Може да назовем поне двама добре известни руски учени, които провеждат изследвания. Това са академик A.A.Воробев, ДМН, ръководител на Катедрата по микробиология, вирусология и имунология в Московската медицинска академия и M.A.Сеченова и В.A.Дадали професор, ръководител на Катедрата по биохимия в Санкт-Петербургския държавна Медицинска академия.

Днес, имаме достъп до всички видове Трансфер фактор. В момента при множествена склероза се препоръчва приемането на Трансфер фактор продукти избрани индивидуално, сред които са най-силните - Трансфер фактор Плюс, Трансфер фактор три-фактор, Трансфер фактор BCV и др.

При изследването на имунологичния статус на хора, които приемат тези продукти, беше установено, че дори един прост Трансфер фактор повишава активността на клетките убийци с над 102%.

4Life NanoFactor GLUTAMINE PRIME

Трансфер фактор Глутамин Прайм е допълнителен източник за подкрепа функцията на имунните клетка, особено в периодите на повишен стрес. Glutamine Prime Formula - този набор от аминокиселини, необходими за балансираната работа на имунитета е основен източник на гориво за имунните клетки.

Глутаминът е необходим на организма и се използва постоянно от имунната система.

Съставки: акай, алое вера, калций, магнезий, коензим Q10, червена боровинка, глюкозамин, хондроитен, семена от грозде, зелен чай, гъби, Кордицепс, Омега 3, 6, 9, протеин, ресвератрол, Трансфер Фактор, витамин С, витамин D, витамин Е, цинк.

BioEFA с CLA

Полиненаситените мастни киселини са Омега-3.

Биологичен ефект на полиненаситени мастни киселини омега-3: мембранна защита, антиатеросклеротична защита на съдове и капиляри, нормализиране на липидите в кръвта, антиаритмично, имуномодулиращо, противовъзпалително, антиалергично, подобрява метаболизма на мозъка, антидепресант, дермапротектно, онкозащитно др. BioEFA ™ CLA е източник на есенциални мастни киселини омега-3 и омега-6.

Състав: рибено масло, масло от пореч, масло от ленено семе и линолова киселина (CLA), за оптимално здраве!

 

 

 
 

Copyright © 2008-2024 4LIFE Transfer factor-Bulgaria | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Сливен Нет | Програмиране и SEO от Христо Друмев