Transfer Factor BCV - за сърдечно-съдово здраве

pixabay.com
04.06.2019 / 16:36

Сърцето работи 24 часа без почивки и отпуски. През живота си човешкото сърце изпомпва повече от 208 милиона литра кръв, изминавайки по съдовете път от 96000 км и доставяйки жизнено важни хранителни вещества и кислород на трилиони клетки. Ние можем да облегчим работата на тази безотказно работеща система, грижейки се за нея и приемайки революционен продукт на 4Life Research Трансфер Фактор BCV.

Ежеминутно, ежесекундно в нашия организъм едновремено протичат хиляди и хиляди химични процеси. Как го изтезаваме, нарушавайки всички природни закони! Спазвайки ги, удължаваме си живота и повишаваме качеството му! Ако не достига само един от десетки нужни на организма елементи, нарушават се всички тези процеси, появяват се здравословни проблеми.

Пред здравето на човечеството съществуват три основни проблема: Инфаркт, Инсулт, Онкология.

Статистика в 34 държави в Европа и Азия посочва, че смъртността на населението поради тези три причини се е увеличила в пъти за последните 25 години. На първи план също така излизат автоимунните заболявания и проблеми с ендокринната система.

Причини за възникването на сърдечно-съдовите проблеми са стрес, замърсената околна среда, лошо хранене, големи физически и психически натоварвания, холестерол и много други фактори. Най-разпространеното заболяване от сърдечната патология е атеросклерозата, която има паразитна основа.

От всички вируси-причинители, вирус Херпеса е на първо място. Той по принцип предизвиква много заболявания: множествена склероза, артрит, цироза на черния дроб и други. Всички сме носители на вирус Херпес. Ние не можем изцяло да го махнем от организма, тъй като той се предава по контактен път. Целта е имунната система да го държи под контрол. Концентрацията на Херпес вируса предизвиква сърдечни проблеми.

Спомнете се, кога сте имали херпес на устните или другате на лицето. Той е в тялото Ви и бавно го разрушава от вътре, работейки върху всяка клетчица, всяка тъкан, всеки орган, стремейки си да ги разрушат. Клетките на мозъка, сърцето, панкреаса са любимите за Херпеса. Инфаркт на миокарда, исхемичен инсулт са тясно свързани с възпламеняването на Херпес вируса.

Хеликобактер, хламидиите, които предизвикват половите инфекции основно се намират при мъжете и основно те получават сърдечни проблеми.

Казваме си: „Добре, имах инфецкия, нали я потуших с антибиотик, проблемът е решен!”

Не е решен! Вие си го носите проблема, а микроорганизмите са „много умни”. Те се приспособяват много по-бързо, от колкото фармацевтите създават медикаменти срещу тях. Обикновено това състезание завършва 1:0 в полза на паразитите. Единствено имуната система може да се справи с мутиращите вируси и да ги държи под контрол.

Препоръки за приема на ТФ BCV:

Лечение и профилактика на сърдечно-съдовите проблеми, хипертония, хронична умора, подобряване на зрението, стабилизиране на нервната система, за по-добра концентрация, за лечение на запек, при злоупотреба с алкохол, при прием на хормонални медикаменти, при планирана бременост, проблеми с полови мъжки органи, низка активност на сперматозоиди, безплодие, (съчетание ТФ Плюс + ТФ BCV), белодробни проблеми, астма, чернодробни заболявания, най-вече хронични, нарушената функция на далака, нарушена перисталтика, нарушенa обмянa на веществата, регулиране на теглото, болестта на Алцхаймер, Паркинсон, климакс, за бързорастящ детски организъм (в период на бърз ръст и при силни натоварвания), при химиотерапия, при рехабилитация за следоперациония период, профилактика на старческа склероза.

 

http://www.transferfactor-bg.com/tf-bcv

 

 
 

Copyright © 2008-2019 4LIFE Transfer factor-Bulgaria | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Сливен Нет | Програмиране и SEO от Христо Друмев