TRANSFER FACTOR GLUCOACH

TRANSFER FACTOR GLUCOACH

Ефективността на TF GluCoach е насочена към поддържане на нормални нива на кръвната захар и предоставянето на цялостна грижа за метаболизма и ендокринната система.
В допълнение към Трансфер фактор, който помага на организма в борба с възпалителните процеси, пряко свързани с метаболизма и ендокринната система, TF GluCoach включва и минерали, билки и фитонутриенти, които както показват клиничните изследвания помагат за нормализиране нивото на хормоните, mодобряване толеранса към глюкозата и осигуряват нормалното функциониране на панкреаса.

Осигурява правилен метаболизъм. Pterocarpus marsupiu, momordica charantia / горчив пъпеш /, gymnema silwestre са всепризнати със своите свойства да регулират нивото на глюкозата, да регенерират и подмладяват бета клетките, които произвеждат инсулин в панкреаса. Горчивият пъпеш предизвиква толерантност към глюкозата и помага на организма да разглежда захарите като посредник между клетките на организма и вече произведения от панкреаса инсулин, блокира образуването на глюкоза в кръвния поток и премахва бариерата, която пречи на клетките да използват естествения си инсулин.

Освен това, добавените хром и вандий подсилват още веднъж толерантността към глюкозата и осигуряват здравословно ниво на инсулина. Всяка една от тези съставки осигурява здравословно ниво на захарите. Липсата на хром и еснциални мастни киселини са директно свързани с една неправилна функция на инсулина.

Трансфер Фактор Глюкоач осугурява перфектна защита на ендокринната система и метаболизма. Включва силата на въздействие на Трансфер Фактор за моделиране на имунната система и увеличаване на нейната ефективност и подобрява способността и да осигурява антиоксидантна защита. Доказано е, че алфалипоевата киселина е важен антиоксидант за хората, които имат проблеми с ендокринната система и метаболизма. Осигурява антиоксидантна защита, за да защити организма от вторични ефекти. Така също е доказано, че алфалипоевата киселина помага за намаляване издръжливостта на инсулина, така се регулира нивото на захари в кръвта.

Приложение:
- подпомага ендокринната система и метаболизма;
- подобрява цирцулацията;
- уравновесява нивата на глюкоза и холестерол;
- помага при инфекции, свързани с ендокринната система и метаболизма;
- осигурява оптимална дейност на панкреаса и щитовидната жлеза.
- подобрява и регулира дейността на имунната система;
- възстановява функцията на храносмилателната и ендокринната системи ;
- работи като антиоксидант;
- подпомага метаболизма;
- понижава кръвната захар;
- регулира имунната система и намалява възпалението при диабет тип II;
- използва се за предпазване от диабет и нарушен глюкозен толеранс, помага да се противопоставяме на вирусните инфекции.

Безопасен натурален продукт, чиято ефективност е потвърдена чрез клинични изпитания, проведени в няколко независими клиники в Русия. Не води до пристрастяване.

Странични ефекти: не са идентифицирани.

Съдържа:

- Transfer Factor-XF концентрат, 50 мг (от коластра на крава и яйчен жълтък)

- Горчив пъпеш (Momordica charantia): подобрява усвояването на глюкозата, има инсулиноподобно действие, популяризира репарациите на SS-клетките, намалява синтеза на глюкоза, екстракт от листа на Gymnema sylvestris, екстракт от семена на Trigonella foenum-graecum, плодов екстракт от Momordica charantia и Женшен.

- Ванадий: увеличава активността на инсулиновите рецептори, възстановява функцията на щитовидната жлеза, може да се намали необходимостта от инсулин при диабет тип I, Алфа липоева киселина.

Опаковка: 120 капсули

Цена: 130 лв.


 

Copyright © 2008-2019 4LIFE Transfer factor-Bulgaria | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Людмила Калъпчиева | Програмиране и SEO от Христо Друмев