ТРАНСФЕР ФАКТОР - БЪЛГАРИЯ
независим дистрибутор

4Life Transfer Factor Reflexion при стрес и липса на енергия

4Life Transfer Factor Reflexion
09.04.2019 / 10:29

Американската психологическа асоциация (APA) докладва през 2015 г .: 72% от възрастните хора се чувстват стресирани, според които работата и парите са основните източници на стрес.

 

Модерният и динамичен начин на живот предизвиква стрес за повечето хора. Всеки трябва да се справя с всякакви ситуации и това може да окаже влияние върху здравето и благосъстоянието на човека. Харесва ви или не, ще получите стрес и енергията ви ще бъде изтощена от ежедневните ви дейности. За щастие, има хранителна хранителна добавка, която може да ви помогне да се преборите със стреса и да си възвърнете енергията обратно - 4Life Transfer Factor Reflexion е хранителна добавка, която укрепва имунната система, поддържа ви здрави в дългосрочен план.

 

Transfer Factor Reflexion® е патентованата смес от натурални съставки, включително L-теанин и див зелен овес, за подобряване на общото настроение, когнитивния фокус и способността за справяне със стреса в ежедневието

 

Дивият зелен овес съдържа успокояващи елементи, които успокояват нервите и улесняват работата на мозъка. L-Theanine е аминокиселина, която подпомага релаксацията без странични ефекти.

 

Основната полза на този продукт е повишаването на способността на човека да се справя със стреса. Той помага на стресирания индивид да се отпусне и успокои.

 

4Life Transfer Factor Reflexion® подпомага мозъчните процеси и функцията на кръвоносната система, насърчава здравословните физиологични процеси при периодично напрежение.

 

4Life Transfer Factor Reflexion може да подобри настроението на човека, да повиши способността за фокусиране и да засили имунната система. Когато имунната система е здрава и отговорът на организма при стресови ситуации е положителен.

 

Друга полза от тази натурална добавка е способността му да предпазва мозъка от дълготрайни щети. Той дори подобрява познанието и мисленето.

 

Основните функции

Подобрява способността ви да се справяте с ежедневните стресови ситуации;

Насърчава релаксацията, позитивното настроение и способността за фокусиране;

Поддържа способността на имунната система да функционира правилно във времена на стрес;

Основни съставки

UltraFactor XF® - патентован концентрат от ултрафилтрирани протеини 4Life Transfer Factor® и други пептиди от коластра;

OvoFactor® - патентован концентрат от 4Life Transfer Factor® протеини и други пептиди от яйчен жълтък;

NanoFactor® - патентован концентрат от нано филтрирана коластра;

Билков екстракт от див зелен овес (Avena sativa) и l-теанин;

Приложение:

За тези, които имат отслабена имунна система и искат за забавят процеса на стареене могат да се възползват от този продукт.

 

4Life Transfer Factor Reflexion е естествен продукт и няма известни странични ефекти.

 

http://transferfactor-bg.com/tf-reflexion.php
 
 

Copyright © 2008-2022 4LIFE Transfer factor-Bulgaria | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Сливен Нет | Програмиране и SEO от Христо Друмев