ТРАНСФЕР ФАКТОР - БЪЛГАРИЯ
независим дистрибутор

ТРАНСФЕР ФАКТОР КЛАСИК

ТРАНСФЕР ФАКТОР КЛАСИК
14.05.2019 / 08:33

Трансфер Фактор Класик е основен продукт, който е концентриран екстракт от трансфер фактори и се изолира от крава коластра с помощта на ултрамолекулна филтрация (US Patent No. 4,816,563). Съдържа първоначалната съставка Transfer Factor XF® за безопасна и доказана имунна подкрепа.

 

Този продукт е идеален за укрепване на имунната система.

Показания за употреба:

профилактика и лечение на вирусни, бактериални, паразитни, гъбични инфекции, злокачествени тумори; автоимунни, алергични и ендокринни нарушения;

първични и вторични имунодефицити;

заболявания, свързани с нарушени функции на имунната система.

Поради факта, че молекулната маса на трансфер факторите е много малка (5 килодалтона), те лесно се абсорбират в кръвния поток, което им позволява да проникнат във всички органи на човешкото тяло.

 

Ключови моменти

Поддържа способността на организма да запаметява миналите имунни събития, като гарантира ефективността и здравето на имунната система.

Предупреждава, учи новите клетки за реалната или потенциалната опасност в тялото, заедно с план за действие за отстраняването й.

Осигурява баланс на имунната система.

 

Трансфер Фактор XF ТМ повишава интелектуалния коефициент на имунната ви система. Клиничните проучвания показват, че Трансфер Фактор 4 часа след приемането повишава активността на естествените клетки-убийци с 103% и 24 часа след това - с 204%.

 

Transfer Factor XF ТМ е идеално средство за укрепване на имунитета. Клиничните проучвания показват неговата висока ефикасност при възрастни и деца, не води до пристрастяване.

 

Продуктът е напълно естествен и безопасен, неговата безопасност е еквивалентна на безопасността при използване на мляко.

 

Противопоказания и странични ефекти и противопоказания не са идентифицирани.

 

Съдържание

Патентован Трансфер Фактор, концентрат от коластра. - 200 mg в 1 капсула.

 

Начин на употреба

Приемайте по 1 капсула 3 пъти дневно с чаша течност.

 

Условия за съхранение

Продуктът трябва да се съхранява на сухо и хладно място. Не използвайте продукта, ако защитният филм е повреден или липсва.

 

Производител

4Life Research, LC, Sandy, Utah 84070, САЩ. US Patent No. 4,816,563

 

Опаковка - 90 капсули.

http://transferfactor-bg.com/tf-classic

 
 

Copyright © 2008-2024 4LIFE Transfer factor-Bulgaria | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Сливен Нет | Програмиране и SEO от Христо Друмев