Трансфер Фактор при бременност и в педиатрията

Трансфер Фактор
10.09.2019 / 09:09

По време на бременността е приемливо използването на Трансфер Фактор. От прегледите на гинеколозите става ясно, че приемането на ТФ е оправдано в случаите, когато бременността е достатъчно трудна, съществуващите хронични заболявания се влошават.

Ако в организма на бъдещата майка се открият някакви очевидни или скрити инфекции (херпес, чревни инфекции, уреаплазмоза и др.), протичането на бременността е сложно, може да възникне спонтанен аборт или в резултат на бременността имунитетът на жената е намалял или има признаци на хормонален дисбаланс, в тези случаи експертите препоръчват също да се приема Трансфер Фактор.

 

От началото на 20-ти век до 80-те години в медицината се смяташе, че майчината коластра по своята същност е незряло мляко и вреди на здравето на новородено бебе. Затова се е препоръчвало бебето да се даде на майката на 3-ия ден от раждането.

В резултат на това едно цяло поколение хора е загубило информация за масата от антигени, които човечеството е срещало преди и които имунната система на човека „знае“ и е в състояние да се пребори с тях.

Кой знае, това може би е причината сега да има толкова много алергични хора сред децата и юношите и до момента, в който завърши училище, почти всяко дете има цял куп заболявания с различна тежест.

Много родители казват, че са дали на децата си Трансфер Фактор по препоръка на педиатри. Повечето доста успешно се борят с честите настинки.

 
 

Copyright © 2008-2020 4LIFE Transfer factor-Bulgaria | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Сливен Нет | Програмиране и SEO от Христо Друмев