ТРАНСФЕР ФАКТОР - БЪЛГАРИЯ
независим дистрибутор

Комплекс "Бодрост за всеки ден"

Energy Go Styx
14.10.2019 / 16:20

Искате ли да се отървете от умората и липсата на енергия? Искате ли да сте пълни със сили и щастливи да посрещате всеки нов ден?

 

Използвайте комплекс "Бодрост за целия ден", която включва енергийна напитка Go Stix и висококачествен протеин PRO-TF .

 

Energy Go Styx - 30 пакетчета с енергия за всеки ден. Това е синергия на естествени тонизиращи и възстановяващи вещества, като зелен чай, гуарана, мате от парагвайски дъб, аминокиселини (глутамин, таурин, аргинин), които подобряват мозъчната функция и Трансфер Фактор, който осигурява силен имунитет.

https://bulgaria.4life.com/7018814/product/energy-go-stix---berry/119

 

PRO-TF е вашият ежедневен източник на качествен протеин. Дефицитът на протеини в организма допринася за нарушаване на паметта, намалена работоспособност, отслабен имунитет и отслабена сърдечна и дихателна дейност и загуба на мускулна маса. Включените в суроватъчния протеин PRO-TF аминокиселини (ВСАА) спомагат да се повиши издръжливостта, да се възстанови силата и общото здравословно състояние. Висококачественият протеин PRO-TF подпомага изгарянето на мазнини, образуването на здрава мускулна маса, укрепва имунната система благодарение на Трансфер Фактор, подпомага сърдечно-съдовата система и опорно-двигателния апарат.

https://bulgaria.4life.com/7018814/product/pro-tf-protein/361

 

PRO-TF заедно с Energy Go Styx всеки ден и животът ви ще стане ярък и енергичен!

Още снимки от новината

PRO-TF

 

 
 

Copyright © 2008-2024 4LIFE Transfer factor-Bulgaria | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Сливен Нет | Програмиране и SEO от Христо Друмев