ТРАНСФЕР ФАКТОР - БЪЛГАРИЯ
независим дистрибутор

Трансфер Фактор предоставя безценна помощ на лекари и пациенти в повече от 50 страни

Трансфер Фактор
27.11.2019 / 15:33

Трансфер Фактор е ефективен, когато се приема перорално, неговата ефективност не намалява под въздействието на стомашната киселина и храносмилателните ензими.

 

Трансфер Фактор предоставя безценна помощ на лекари и пациенти в повече от 50 страни. Ползите от клиничната употреба на ТФ са изследвани в 12 международни симпозиума. Научните трудове по тази тема непрекъснато се публикуват, разширявайки спектъра на употреба на ТФ при различни заболявания в комбинация с всякакви методи и лекарства за лечение, профилактика и рехабилитация на организма след заболявания.

 

- TF 4LIFE работи срещу всички видове патогени на вирусни, паразитни, гъбични инфекции;

- TF е в състояние да облекчи алергичните реакции на свръхвъзбудена имунна система;

- Има онкопротективни, антиоксидантни, мембранно стабилизиращи свойства;

- Ясен ефект против стареене;

- Нsма пристрастяване и странични ефекти;

- Ефективна и безопасна грижа при проблеми по време на бременност;

- Увеличава адаптационните резерви и подобрява качеството на живот;

- Наблюдава се увеличение на действието на фона на употребата на ТФ при всяка терапия: с използването на фармацевтични, хомеопатични и билкови лекарства;

- Всяко лечение в комбинация с Трансфер Фактор става по-ефективно и икономично. Дори ако използвате антибиотици, с добавяне на Трансфер Фактор, ефективността на лечението се увеличава и курсът на лечение се намалява. В този случай страничните ефекти на антибиотиците се неутрализират. Всичко това се случва естествено, без неблагоприятни странични ефекти;

- Интересно е, че след проведена пълна имунорехабилитация с помощта на Трансфер Фактор, започват да работят добре тези лекарства, които са били успешно използвани преди 20-30 години, но след това са престанали да бъдат използвани от лекарите като слаби, не даващи ефект в новите условия. И на фона на подредената имунна система - те работят и заменят скъпи и опасни лекарства от ново поколение!

 

Трансфер Фактор е просто и безопасно средство, постоянен помощник при решаване на всякакви здравословни проблеми, самопрофилактика, незаменим инструмент при лечението на всякакви заболявания в комбинация с назначенията на вашия лекар, както и компетентна рехабилитация на тялото ви, удължаване на живота и гарантирано подобрение на качеството му.

 
 

Copyright © 2008-2024 4LIFE Transfer factor-Bulgaria | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Сливен Нет | Програмиране и SEO от Христо Друмев