ТРАНСФЕР ФАКТОР - БЪЛГАРИЯ
независим дистрибутор

Какви са възможностите на Трансфер Фактор

Трансфер Фактор
15.01.2020 / 12:16

1. Трансфер факторите не се борят с това или онова заболяване, с този или онзи микроб, паразит или вирус. Tе повишават качеството на имунната система, а самата имунна система разбира: кой е "свой", кой е непознат, кой може да бъде оставен и кой трябва да бъде отстранен от тялото. Самото тяло е много по-мъдро, отколкото си мислим.

 

2. Трансфер факторите са коректори на имунната система. Те регулират както „муден имунитет“, така и „хиперактивен“. Тоест, трансфер факторите могат да се използват за подпомагане на имунната система и с бавно протичащи хронични процеси и с автоимунни заболявания. Това е много рядко и важно качество!

 

3. Трансфер факторите повишават ефективността на естествените клетки убийци. И знаем, че клетките-убийци (HK) са на първата линия на защита при откриването и унищожаването на вируси, мутирали ракови клетки, стареещи и болни клетки. Повишавайки ефективността на NK, ние защитаваме тялото от стареене и болести.

 

Проведени са много изследвания на Трансфер Фактор. Много още не е ясно за механизма на действие. Но едно е ясно - това, което наричаме „трансфер фактор“ - действа, работата му е ефективна, резултатите са невероятни.

Трансфер факторите са ценни с това, че могат да се използват в всяка възраст. Те са ефективни при корекция на здравето и в сложни програми за лечение на заболявания. Оказа се, че те не само коригират работата на имунната система, но имат и антиоксидантно, мембранно стабилизиращо и адаптогенно въздействие. Това ги прави уникално лечебно средство.

 

Използвайте Трансфер Фактор за да подобрите качеството на вашия живот и живота на вашите близки. Известни са твърде много примери, когато хората махаха с ръка и не вярваха, а след това се връщаха след година-две и съжаляваха за пропуснатите възможности. В допълнение към предотвратяването на имунен дисбаланс (имунодефицити и автоимунна агресия) Трансфер Фактор се използва за профилактика на ракови, дегенеративни, хронични мудни инфекциозни, автоимунни процеси, а също и:

- при промяна на часовите и климатичните зони (пътешественици, почиващи, спортисти, бизнесмени, политици);

- при хронични стресови ситуации, (стресовете винаги намаляват имунитета);

- при умора, причинена от повишен физически и интелектуален стрес;

- за повишаване на физическата активност, издръжливостта, жизнеността и производителността;

- подобряване на емоционалния тонус и настроение;

- забавя процеса на стареене (използва се в анти-възрастови програми).

 

В обобщение:

• Трансфер Фактор има системен ефект върху функционирането на имунната система, която е една от основните системи в организма.

• Трансфер Фактор е продукт на имунната система за имунната система.

 

Трансфер Фактор спомага за укрепването на имунната система, а силата на имунната система, благодарение на близките взаимоотношения в тялото, определя нивото на енергия, младостта и жизнеността на човек.

 

Нека вие и вашите близки винаги да имате добро здраве.

 
 

Copyright © 2008-2024 4LIFE Transfer factor-Bulgaria | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Сливен Нет | Програмиране и SEO от Христо Друмев