ТРАНСФЕР ФАКТОР - БЪЛГАРИЯ
независим дистрибутор

Как да помогнем на панкреаса?

Transfer Factor Glucouch
20.07.2020 / 14:29

Представяме на вашето внимание Transfer Factor Glucouch , чието действие е насочено към поддържане на здравословно ниво на глюкоза в кръвта, подобряване на метаболизма и подкрепа на ендокринната система.

 

Освен трансфер фактори, които помагат в борбата с възпалението, Transfer Factor Glucouch включва също минерали, лечебни растения, фитонутриенти, които допринасят за нормалното производство на хормона инсулин, подобряват глюкозната толерантност и поддържат здравословното функциониране на панкреаса.

 

Какво съдържа Transfer Factor Glucouch?

 

Хромът играе важна роля за регулирането на въглехидратния метаболизъм и нивата на кръвната захар. Повишава ефективността на хормона инсулин и спомага за понижаване на захарта (глюкозата). Хромът е от съществено значение за нормалния метаболизъм на мазнините в тялото, а липсата му води до наднормено тегло, намалява желанието за сладкиши и спомага за изгарянето на калории по време на тренировка.

 

Цинкът е от съществено значение за правилното функциониране на инсулина. Той увеличава скоростта на разграждане на мазнините, участва в метаболизма и спомага за понижаване на холестерола в кръвта. Цинкът повишава устойчивостта на организма към инфекции.

 

Селенът стимулира допълнителен растеж на клетките на панкреаса, увеличава броя на островчетата на Лангерган - група клетки, които произвеждат инсулин. Селенът подобрява усвояването на тъканната глюкоза и намалява инсулиновата резистентност. Също така, селенът подобрява проникването на фруктоза в тъканите, което се случва без участието на инсулин и по този начин намалява гладните енергийни клетки.

 

Антиоксидантната защита се осигурява от алфа липоева киселина (ALA) и е необходима за хора, страдащи от метаболитни и ендокринни нарушения. ALA помага за намаляване на инсулиновата резистентност и помага да се поддържа нивата на захар под контрол.

 

Момордика (горчив пъпеш) действа като посредник между клетките на тялото и инсулина, вече произведен от панкреаса, като по този начин помага на тялото да обработва захарта и предотвратява образуването му в кръвта, премахвайки бариерата, която не позволява на клетките да използват собствен естествен инсулин.

 

В допълнение към изброените по-горе, Transfer Factor Glucoach съдържа женшен, сминдух, ванадий, птерокарпус и гимнема, които също гарантират доброто функциониране на панкреаса и поддържат здравословни нива на глюкозата в кръвта.

 

Transfer Factor Glucouch съдържа 120 капсули. Препоръки за употреба - 2 капсули 2 пъти на ден.

 
 

Copyright © 2008-2024 4LIFE Transfer factor-Bulgaria | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Сливен Нет | Програмиране и SEO от Христо Друмев