ТРАНСФЕР ФАКТОР - БЪЛГАРИЯ
независим дистрибутор

КАКВА Е ТАЙНАТА НА ЗДРАВОТО СЪРЦЕ?

TRANSFER FACTOR BCV
21.07.2020 / 11:23

Познатият израз „ние сме това, което ядем” може да бъде пряко приписан и на нашия основен орган - сърцето. Изненадващо здравето на сърцето зависи от неговото хранене.

След дълга зима тялото ни се нуждае от засилено хранене с добавяне на витамини и минерали. Сърцето също има нужда от тях.

 

Когато избирате витаминно-минерална подкрепа за сърцето си, направете избор в полза на продукти, съдържащи комплекс от важни и необходими за сърцето вещества.

По този начин витамините от група В нормализират състоянието на кръвоносните съдове, подобряват кръвообращението и работата на нервните тъкани.

Коензим Q10 е от съществено значение за получаване на енергия в сърцето, която е необходима денонощно: не само по време на интензивна работа на човек, но и по време на неговия сън и почивка.

Витамините A, C, E са мощни антиоксиданти, които помагат в борбата с лошия холестерол, облекчават възпалението и предотвратяват тромбозата.

Магнезият е много важен минерал за сърцето. Магнезият допринася за лечението на аритмии, артериална хипертония, ангина пекторис и коронарна болест.

Цинкът насърчава нормалното функциониране на кръвоносните съдове, а също така допринася за изработването на азотен оксид, който разширява кръвоносните съдове и осигурява нормалното кръвоснабдяване.

В нормалния кръвопоток сърцето работи по-ефективно, като намалява вероятността от образуване на тромби. Доказано е, че Гинко билоба увеличава мозъчния и периферен приток на кръв, в резултат на което мозъка и други части на тялото получават повече кислород и хранителни вещества.

Екстрактът от червен ориз с мая съдържа редица природни съединения, наречен моноколини. Известно е, че моноколините инхибират активността на чернодробните ензими, необходими за преработването на холестерола. Чрез този механизъм, екстрактът от червен ориз с мая подпомага поддържането на нормални нива на холестерола и липидите в кръвта.

Последните проучвания показват, че консумацията на достатъчно количество витамини, особено на фолиева киселина, витамин В6 и В12, антиоксиданти като селен, мед, цинк и витамини А, С и Е са ефективни средства за поддържане на нормалните нива на хомоцистана в организма.

 

Сред изобилието от лекарства за сърцето, препоръчваме да направите избор в полза на TRANSFER FACTOR BCV (Cardio). Той е източникът на всички изброени по-горе елементи, а също така включва цинк, селен, ниацин и растителни компоненти като глог, гинкобилоба и други.

 
 

Copyright © 2008-2024 4LIFE Transfer factor-Bulgaria | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Сливен Нет | Програмиране и SEO от Христо Друмев