ТРАНСФЕР ФАКТОР - БЪЛГАРИЯ
независим дистрибутор

Трансфер Фактор са продукти на имунната система за имунната система

pixabay.com
25.08.2020 / 07:42

Много хора знаят поговорката на Хипократ „Нека храната да бъде вашето лекарство, а лекарството - вашата храна“. И знаете, че в природата има много билки, плодове, корени, пчеларство и животински продукти, които хората използват за подобряване на здравето си. Килера на природата е огромен и безценен. Тя има отговор за всички случаи. Но сред многото полезни и необходими има просто уникални, системни продукти, които са включени в златния резерв от природни лекарства. Всички знаем за пчелния прашец, женшен, кордицепс, спирулина, гинко билоба и др.

 

Един от уникалните природни подаръци е коластрата. Нарича се "коктейл, който дава живот". Той съдържа много биорегулиращи компоненти в много висока концентрация, задачата на които е да започне да коригира работата на тялото на бебето, да го предпази от агресията на заобикалящия свят. Природата е надарила нашите майки с изключителна способност да концентрират имунния си опит и да предават тази информация на нас още от първото хранене.

 

Оказва се, че в коластрата (и както по-късно беше открито, в яйцето) има биорегулиращи пептиди (цитокини). Те са отговорни за настройката на имунната система, за прехвърлянето на "базата данни" (имунологична памет) от един индивид на друг, от една клетка на имунната система в друга. И по този начин те правят имунната система по-силна, по-подготвена, по-силна.

Спомнете ли си, нашите мъдри баби ни даваха яйце и се опитваха да намерят прясно мляко „първото от кравата“? С развитието на биотехнологиите учените се научиха да изолират различни компоненти от коластрата и яйцата, включително трансфер фактори. Трансфер факторите се намират и във всеки бозайник в левкоцитите, далака, лимфоидната тъкан, т.е. те са ендогенни компоненти на имунната система.

Трансферни факторите са естествени имунокоректори, които поддържат и възстановяват правилното функциониране на имунната система. Наличието на трансфер фактори в организма прави функционирането на имунната система балансирано и с по-високо качество.

 

На какво трябва да обърнете внимание, когато се запознавате с възможностите на Трансфер Фактор:

 

1. Трансферни факторите не се борят с това или онова заболяване, с този или онзи микроб, паразит или вирус. Tе повишават качеството на имунната система, а самата имунна система разбира: кой е свой, кой е непознат, кой може да бъде оставен и кой трябва да бъде отстранен от тялото. Самото тяло е много по-мъдро, отколкото си мислим.

 

2. Трансферни факторите са коректори на имунната система. Те регулират както "муден", така и "хиперактивен" имунитет. Тоест трансферни факторите могат да се използват за подпомагане на имунната система както при бавно протичащи хронични процеси, така и при свръх активна имунна система. Това е много рядко и важно качество!

 

3. Трансферни факторите повишават ефективността на естествените клетки убийци. Клетките-убийци (HK) са на първата линия на защита при откриването и унищожаването на вируси, мутирали ракови клетки, стареещи и болни клетки. Повишавайки ефективността им, ние защитаваме тялото от стареене и болести.

 

Трансферни факторите са ценни, защото могат да се използват в детска и зряла възраст. Те не само коригират работата на имунната система, но имат и антиоксидантно, мембранно стабилизиращо и адаптогенно въздействие.

 

Използвайте Трансфер Фактор, за да подобрите качеството на живота си и този на вашите близки. Освен при предотвратяване на имунния дисбаланс (имунодефицити и автоимунна агресия), Трансфер Фактор се използва:

* при смяна на часови зони и климатични зони (пътешественици, почиващи, спортисти, бизнесмени, политици);

* при хронични стресови ситуации (стресът винаги понижава имунитета);

* при умора, причинена от повишен физически и интелектуален стрес;

* за повишаване на физическата активност, издръжливостта, жизнеността и производителността;

* за подобряване на емоционалния тонус и настроение;

* забавя процеса на стареене (използва се в анти-възрастовите програми (анти-стареене).

 

В обобщение:

• Трансфер Фактор има системен ефект върху функционирането на имунната система, която е една от основните системи в организма.

• Трансфер Фактор са продукти на имунната система за имунната система.

 
 

Copyright © 2008-2024 4LIFE Transfer factor-Bulgaria | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Сливен Нет | Програмиране и SEO от Христо Друмев