ТРАНСФЕР ФАКТОР - БЪЛГАРИЯ
независим дистрибутор

Антиоксиданти 101

Антиоксиданти 101
23.10.2020 / 07:09

Какво толкова има в антиоксидантите? Антиоксидантите са важни за вашето тяло и цялостното ви здраве.

 

Нека разберем какво правят:

Пушенето, лошото хранене, алкохолът, замърсяването на въздуха и прекомерното излагане на слънчева светлина произвеждат молекули, наречени свободни радикали.

Проблеми могат да възникнат, когато има дисбаланс между производството на свободни радикали и способността на тялото ви да ги неутрализира.

Антиоксидантите помагат да се предпазите от свободните радикали, които могат да причинят увреждане на вашите клетки.

 

Антиоксидантите могат да бъдат приети с много плодове и зеленчуци, както и от хранителни добавки. Ако търсите антиоксидантни добавки, 4Life разполага с цяла фамилия продукти, богати на антиоксиданти, с ползи за повишаване на имунитета.

 

RioVida ®

RioVida е пълен с антиоксидантна доброта! Този продукт е сочна и вкусна супер плодова революция и е първата и единствена течна добавка 4Life Transfer Factor ® в света. Той съдържа имуностимулиращи предимства на 4Life Transfer Factor от ябълки и богати на антиоксиданти плодове, включително плодове акай, нар, боровинки, бъз и грозде, както и антиоксиданта витамин С.

 

RioVida Stix ®

RioVida Stix е цветна опаковка с диетични добавки, която при смесване с вода е вкусна хранителна добавка, пълна с антиоксиданти. преносим и лесен за споделяне!

 

RioVida Burst ®

Това е формулата на RioVida, която обичате в освежаващ, годен за консумация гел!? RioVida Burst предлага вкусен, непрекъснат източник на богати на антиоксиданти и биофлавоноиди натурални плодови сокове.

Още снимки от новината

Riovida
RioVida Burst
Riovida stix

 

 
 

Copyright © 2008-2024 4LIFE Transfer factor-Bulgaria | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Сливен Нет | Програмиране и SEO от Христо Друмев