ТРАНСФЕР ФАКТОР - БЪЛГАРИЯ
независим дистрибутор

Как работи имунната система?

Трансфер Фактор
29.10.2020 / 13:52

Вашата имунна система е сложна мрежа от клетки, които действат синергично. Заедно те обменят жизненоважна информация помежду си в цялото тяло. Всяка клетка е уникална и има различна роля. Има много аналогии, които могат да се използват, за да се опише как функционира имунната система: оркестър от инструменти; професионален спортен екип с най-добри резултати; разузнавателна агенция на високо ниво, предназначена да защити вашето здраве. Каквато и да е аналогията, крайната цел е една и съща: вашата имунна система съществува, за да ви помогне да запазите „добрите неща“ и да се отървете от „лошите неща“ - „добрите“ са необходими клетки, които насърчават нормалната функция на тялото, а „Лоши“ са микробите, вирусите и други вредни клетки.

 

Подвижните части в имунната система са съзависими. Ако една част е дисбалансирана, останалите могат да станат дисбалансирани, причинявайки на тялото голям стрес. 4Life Transfer Factor ® действа като модератор на действията на имунните клетки - балансиране на процесите, укрепване на ключови клетки и обучение на имунната система. Той прави това, като поддържа специфични действия на имунната система:

 

Разпознава. Отговаря. Помни.

 

Разпознава

Вашият мобилен телефон не е първият, който притежава впечатляваща технология за разпознаване на лица. Вашите имунни клетки използват нещо подобно. Новодошлите непрекъснато се опитват да влязат в тялото ви, а работата на имунната ви система е да ги идентифицира и обозначи като приятел или враг. Някои са добри, като здрави бактерии и регенерирани клетки. Други, като микроби или дефектни клетки, не са. Ефективността и целесъобразността във фазата на признаване са от решаващо значение. Системата трябва да действа бързо, така че нейният отговор да бъде ефективен, но случай на погрешна самоличност може да накара тялото да се атакува или лоша клетка да проникне.

 

4Life Transfer Factor помага за ускоряване на разпознаването и помага на клетките по-точно да идентифицират какво трябва да се пази или изхвърля.

 

Отговаря

След като идентификацията приключи, тялото ви призовава войските. Специфични имунни клетки, натоварени да освободят тялото ви от потенциални заплахи за здравето, се активират и разгръщат. Когато действат, те унищожават това, което тялото ви е определило като „враг“, оставяйки „приятелите“ незасегнати. Това е операция на високо ниво с малко място за грешки. Неуспехът да бъде обезвреден нашественика може да доведе до неговото умножаване и евентуално поглъщане. Естествените клетки-убийци (NK) са имунен тип клетки, които правят точно както подсказва името им - убива заплахите за здравето. Последните независими лабораторни проучвания показват, че 4Life Transfer Factor подсилва клетъчната активност на Natural Killer (NK).

В допълнение към унищожаването на нашествениците, вашата имунна система е заредена с почистване след битката. Почистването се случва, когато мъртвите клетки се абсорбират или изяждат от други клетки. Този процес осигурява баланс след битката и дава на старите и новите клетки чисто място за живеене.

 

Помни

Всяка заплаха за здравето, срещана от вашето тяло, оставя своя уникален отпечатък в изчерпателна база данни. Тази база данни включва важна информация за минали нашественици, като техните идентифициращи черти и инструкции как да ги победите, ако намерят път обратно. Тази имунна памет е важна, защото клетките непрекъснато се регенерират. Новите имунни клетки не винаги притежават едни и същи знания с обучените имунни клетки. Достъпът до тази имунна информация дава на новите клетки същото предимство като съществуващите клетки и дава на тялото ви по-голям шанс да се предпази от нещо вредно.

 

Помислете за новороденото, как оцелява с ограничена имунна информация? Отговорът се крие в имунната система на майката. Майките предават важна имунна информация на новороденото. Голяма част от тази имунна памет при бозайниците идва от коластрата или от първото мляко на майката. При други видове, като птиците, той идва от хранителни вещества, намиращи се в яйцето.

 

4Life Transfer Factor подобрява имунната памет, като предоставя достъп до допълнителна имунна памет - по-специално от пилета и крави. И пилетата, и кравите са изложени на безброй заплахи за здравето често и притежават героична имунна система. 4Life Transfer Factor съдържа трансфер фактори от коластра от крава и жълтъци от пилешки яйца. Доказано е, че тези специфични съставки, когато се консумират, повишават антителата, което от своя страна подпомага тялото ви да запомни потенциалните заплахи за здравето.

 
 

Copyright © 2008-2024 4LIFE Transfer factor-Bulgaria | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Сливен Нет | Програмиране и SEO от Христо Друмев