ТРАНСФЕР ФАКТОР - БЪЛГАРИЯ
независим дистрибутор

Имате най-добрата коластра?

Коластра
11.12.2020 / 07:53

Коластрата е естествено проектирана да ни помогне да започнем възможно най-добрия старт. В това първо мляко имунната мъдрост на природата се предава от майка на бебе чрез молекули, наречени трансферни фактори. Тези молекули на трансферния фактор съдържат имунна памет и учат клетките как да разпознават по-добре, да реагират и да запомнят потенциалните заплахи за здравето. Резултатът е по-силна, по-мъдра имунна система.

 

„Когато за първи път открих съществуващи изследвания за трансферни фактори, си помислих,„ това просто има смисъл “, каза основателят на 4Life и председател на борда Дейвид Лисънби. „Естествено е от самото начало телата ни да имат допълнителен инструмент, който да ни даде най-добрия шанс за здравословен живот.“

 

4Life набавя коластрата си от млечни ферми без жестокост в САЩ. Коластрата се изпраща до производствения завод на 4Life във Винеярд, Юта, където се тества, филтрира и използва в продуктите на 4Life Transfer Factor.

 

„Кравите произвеждат над 6-10 галона коластра, което е много повече, отколкото телето ще консумира. Телетата вземат това, от което се нуждаят, а след това ние събираме само това, което е останало “, каза Лизонби

 

Вътрешният екип за изследвания и развитие на 4Life е посветен на изучаването на коластрата и 4Life Transfer Factor. Чрез текущите си изследвания R&D определи много ползи за здравето и се научи как най-добре да използва 4Life Transfer Factor чрез специфични формули.

 
 

Copyright © 2008-2024 4LIFE Transfer factor-Bulgaria | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Сливен Нет | Програмиране и SEO от Христо Друмев